Pink Diamond

30 November 2011

CONTEST : 'Saya Suka Join GA. Korang Suka tak?'

petang-petang sibuk bekerje ni curik masa untuk support GA dari cousin aku..

Jom join GA yang die buat...


Aku suka join GA sebab nak dapat hadiah free.i luv present!!giler tak suke bende free?..ngahahaha..

boleh tak ina?

Ko kene bagi aku voucher tu sebab aku mengambil risiko nak join GA ko ni time kerje...kih3.....

p/s : korang nak voucher free?klik banner tu untuk join..;)

d a h b a c a e n t r y n i ? t e k a n b u t t o n  L I K E  y e . . t e r i m a k a s i h .  .

3 comments:

  1. :) jom join contest ni , http://endacyh.blogspot.com/2011/11/contest-sweet-memories-with-bff.html

    ReplyDelete
  2. jemput join GA di sini

    http://hepilife-einah.blogspot.com/2011/11/giveaway-yahoo-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page