1 November 2011

:: LAGI STOK PERFUME FREE DUTI KASTAM PART? ::








SEMUA PERFUME DI ATAS TELAH HABIS DIJUAL
Antara stok miniature yang dah dijual dan yang masih available..stok boleh order lagi yang baru..jangan risau.

p/s: nak order tak?nak list perfume yang aku ade?nak tau harge??(memang murah giler) korang emel je kat mayzura@spnb.com.my  . aku akn forward list kat korang..& cara pembayaran..emel tu je aku rajin bukak time keje...saje tak letak harga kat sini sebab tak nak ade orang lain amik kesempatan pulak..

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page