1 November 2011

:: LUNCH IKAN BAKAR BUTTERWORTH ::

Masih lagi entry basi aku masa aku kat Penang last week...  T___T
Hari ni baru bersungguh-sungguh hapdet blog sebab keje aku dah 70% complete ni...
2 minggu tak masuk opis asik sangat pusing-pusing dari Pantai Timur sampai Utara..hambik keje ko!!

We all lunch dating (konon dating la sangat) kat Restoren Ikan Bakar Din..ni 1st time makan kat sini..bos aku kate ni kedai wajib bile MD datang Utara.
ooo..baru aku tau..sambil angguk-angguk kepale macam burung belatuk...

Menu pulak tak sempat amik gambar..macam ni pun boleh?adeii...
Ada ikan bakar, ketam bakar, sotong, daging bakar bermadu, kari daging dan ulam-ulaman yang banyak macam nak suruh aku tanam kat belakang umah aku je..

Komen dari aku selaku mastercheff, sedap wei......hang pa kalau pi utara singgah la..tak nyesal punya...
Hm...hasil dari segala menu tu hargenye adalah RM364..tapi okei la..untuk 13 orang makan kot..dan seafood pun fresh!! terbaek!

Sempat lagi posing!!
kat 1 of our site kat sane..lala..~
Bestnye kalau aku duduk kat kawasan ni..pemandangan sawah lagi....so nice...^^

p/s : agak penat berpusing-pusing lawat site hari tu...malam tu agak lemau untuk aku...dan mereka yang miting sampai 3.30am....

T e r i m a k a s i h s u d i b a c a d a n L I K E e n t r y i n i . .

8 comments:

  1. kalau pergi dgn adik sincan lg bestkan?ekekeke....

    ReplyDelete
  2. x tahan tgk ulam2 yg byk tu...fav sgt!

    ReplyDelete
  3. kalau datang dengan adik sincan,lagi bestkan?ekekeke...

    ReplyDelete
  4. kalau pergi dengan adik sincan lagi bestkan...ekekekeke...

    ReplyDelete
  5. selaku org c2, meh nk kongsi, kedai nie memg mahal sikit. Nak2 pulak kalo dia tau, kita nie org luar, duk ckp pelat2..lagila dia kapak kow2 punya hehehehehe

    ReplyDelete
  6. Salam kenal semua ^-^
    AC nk jemput kaum hawa join Shawl Style Contest.
    Ni 1st contest AC, sgt perlukan greatest support dr semua :)
    hadiah best2 n cara nk join pn mudah sgt
    cara penyertaan blh view kat cni http://ainouracollections.blogspot.com
    ♥ Jemput join ye semua

    ReplyDelete
  7. lamanya tak ke sana sejak berpindah ke Selangor ni..cicah ayaq asam menyelerakan lah.

    salam singgah blogwalking...jemputla ke blog PCL jgk ye..

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum May...wah bestnya makan ikan bakar tu hantarlah kat sini sikit yer...:)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page