18 July 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari Kuala Lumpur!



Aku telah pun berjanji dengan Cik Ayu yang cantik manis ni nak join segmen dia..hari ni baru berkesempatan nak join segmen Cik Ayu kite..

Saya Blogger dari Kuala Lumpur!!

Nak kene tag pulak..nak tag sape ye...erm...baru ni dah tag Mama Masszul..nanti boring pulak Mama asyik kene tag je..

So,sekarang nak tag bloger glemer kite pulak la.>Cik Sizuka<

Cik Sizuka ni glemer tau..selalu join event Nuffnang..kalau korang kawan dengan die, mesti die ajak gi tengok wayang free!!hehehehe...macam-macam tips pulak die boleh bagi nanti.. =)


30 comments:

  1. wahh nanti blh lah knl dgn cik sizuka pula ;-)..tq tau join segmen ayu..t ayu list warna biru ya ;-)

    ReplyDelete
  2. Wah galmer lah sgt.. tq May.. Nanti kt join.. ;)

    ReplyDelete
  3. jmput join :)
    http://bieyshastory.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-dan-diblogwalkingkan-by.html

    ReplyDelete
  4. ayu dah updates senarai baru jom tengok,takut tercicir ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini dari segmen yg sama...sy blogger KL juga.. oh yer, sy dah lama jadi follower awk. =)

    http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  6. salam sahabat..dah join..dtg dr segmen yg sama..:)

    ReplyDelete
  7. Hai, salam kenal :)

    Ros singgah sini dari segmen yang sama jugak :)

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan ^_^
    kte dri segmen yg sme..
    ain blogger sarawak..heheheh
    jenguk n folo cnie :)
    ada ksemptan meh jenguk cnie hehehe
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  9. salam kenal =)

    http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  10. hye blogger kl..saya dri sabah..jemputla dtg blog saya pla..(^_^)

    http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  11. nyue singgah & follow sini :)

    http://nyueyien.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    salam blogwalking

    ReplyDelete
  12. Salam kenal.. singgah sini.. jemput la ke blog saya pula.. =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  13. blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

    ReplyDelete
  14. salam kenal.sy pon blogger dr KL :)

    ReplyDelete
  15. salam kenal... :)

    Dari segmen yang sama :

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  16. salam kenal..sye blogger sarawak..:)

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  17. best ker kAt kuala lumpur......????
    saya tak pernah g sana tu..... maklumlah tinggal kat tawau sabah.....huhuhu

    datang dari segmen yang sama...n dah follow

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-tawausabah.html

    ReplyDelete
  18. Salam Ramadhan Al Mubarak..
    Datang Dari Segmen Yg Sama.Blogger Dari SABAH,Salam Kenal Errkk.. Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Jugak K..^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  19. Assalam perkenalan..

    Datang daripada segmen Ayu..saya blogger daripada Putrajaya..selamat berpuasa!

    Jom singgah ke blog sy : Blog Grey-Hippo

    ReplyDelete
  20. salam ramadhan,dan salam kenal.

    saya nurul blogger dr melaka=)tapi keje kat putrajaya..dtang dr segmen ayu
    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  21. dtg follow kat cni

    http://greenonepiece.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  22. Hai, selamat bersegmen..

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  23. dtg dr segmen yg sama

    http://belogdaku.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html#axzz21bysiLj7

    ReplyDelete
  24. Selamat bersegmen & selamat berpuasa

    ReplyDelete
  25. tumpang lalu...^_^
    http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  27. follow dari segmen yg sama

    http://sweetsadmemory.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page