17 July 2012

Pindaan masa untuk pulang di bulan Ramadhan



Biasanya hari biasa masuk keje pukul 830am...tapi takde effect kat aku bila waktu masuk dicepatkan kepada pukul 8 sebab hari-hari aku sampai opis sebelum pukul 8am..

Korang pulak macamane?boleh balik awal tak bulan Ramadhan nanti??

19 comments:

  1. bos tak de cakap pulak suruh balik awal..huhu

    ReplyDelete
  2. saya dapat balik pukul 12 tgh hari

    ReplyDelete
  3. last year dpt tp tahun ni dok tunggu2 jugak surat ni..hehe

    ReplyDelete
  4. wahh beznya ayu awal balik 30min..balik kol 5.00..huhu

    ReplyDelete
  5. kalau waktu keje diawalkan kan tu pun xde effect kat wina sbb wina pun sampai ofis by 8.30 selalu tapi balik awal tu besh sangattt ;-)

    ReplyDelete
  6. kite pun balik awal tp xda rehat dekat tgh2 tu. sobsob

    ReplyDelete
  7. mmg xawl la..sbb ari2 pun mmg sy blk 4.30..huhu...

    ReplyDelete
  8. sama la sy pun..bila waktu kerja diawalkan kpd 7.30am..takde beza pun,sbb tiap2 hari sy sampai pejabat pukul 7.30 gak wpun mula kerja kul 8.00am..tp waktu blk tu ada beza..blk kul 4.30pm..yeahhh :D

    ReplyDelete
  9. tagged :D
    http://mujadafewa.blogspot.com/2012/07/teratak-hati-1st-giveawayjom-berpakaian.html

    ReplyDelete
  10. xde pindaan masa sbb aku sorg je pon melayu kan...mgkin mntk manje2 je la ngan bos..hahaha..tp 4.30 tak dapat la..mgkin kul 5 kot..sbb normal blk kul 6.

    teringin plak nk kerja blk awal..kul 4.30. spnb bila nk bukak kerja kosong?hahahaha

    ReplyDelete
  11. hari jumaat yg best tu..leh merayap bagai ek 2 jam...kite pun balik 4.30..masuk pun kul 8..

    ReplyDelete
  12. bestnya keje kerajaan ni..
    yuyu masuk kol 9. balik kol 5..

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum May...selamat menyambut bulan Ramadhan...:)

    ReplyDelete
  14. harap2nya dapat la balik awal... dtg awal..errr...harap2 jugak :p

    ReplyDelete
  15. ok la balik 4.30 semapt la nak sedia apa2 yang patut..
    kat opis ni still sama 8am - 5pm

    ReplyDelete
  16. fiza start bulan 3 ari tu dah tukar waktu keje ke WP 1 , 7.30 -4.30 . gov kan blh pilih 3 waktu bekerja . fiza ambik yg paling awal :p . padahal 7km je rumah ke ofis :p

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page