28 June 2012

Krim ape tu ye?meh nak cite...

Assalamualaikum..

1st sekali sori ye lambat jawab persoalan di dalam entry krim sebagai hadiah untuk aiii ari tu..so,meh nak share..

Krim tu bagus untuk hilangkan jerawat dan parut di wajah..meh belek muka masing-masing...ada cik jerawat datang hinggap tak??kalau ada,meh tekan link kat bawah ni...blog yna hermosa..

http://ynadiary.blogspot.com/2012/03/testimoni-krim-ae.html?m=1

Ada yang request nak link ke blog yna kan...haa..sile la melawat beliau..aku bagi link entry terus ke entry testimoni krim tu...

p/s:dah pandai letak link via henpon.yeay!^^

posted from Bloggeroid

4 comments:

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page