Pink Diamond

30 June 2012

welcome to the world Naim Jr dan Mee Ketam?!!

assalamualaikum..

petang tadi gi Shah Alam..melawat baby my bff yang baru melihat dunia pada 28.06.2012..jom berkenalan!

nama pun tak ada lagi..macamne nak buat sesi pengenalan ni??hehe..

lepas tu bercadang nak makan kat kedai Mee Ketam yang bloger Sizuka cite baru ni..sayangnye, dah habis plak!

sebab tak makan lagi,belasah je makan kat kedai Dee Attap sebelah kedai Mee Ketam tu...

sori to say..tak berape sedap kot..sedih sedih...

p/s : u olls dinner ape??
p/s 2 : Boni..Azrina tu dah kawen..umur anak die dah nak masuk 2 tahun..
posted from Bloggeroid

11 comments:

  1. tahniah pada kawan tu yer... Seronok dapat bby baru

    ReplyDelete
  2. nape ada pesanan utk bang boni terr,, hahaha

    ReplyDelete
  3. aku suka banget sama blognya..
    isi blog dan postinganya bagus, menarik dan bermanfaat sakali..:)
    jangan lupa untuk terus menulis menulis yaa..^_^

    oia salam kenal
    kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
    folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

    ReplyDelete
  4. Tahniah wat bff awak, comel kan baby dia.. ^_^
    hehehe sukenya bau baby..

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. cam kenal jerr bff cik may tu.. kalau nme sis tu anis.. memang xsalah org la.. hihi ^^

    ReplyDelete
  7. owh.. kak anis ni selang sebuah jerr dari rumah jannah.. hihi =)

    ReplyDelete
  8. la ye k ..hihihi... owhhh kratong bape ni??

    ReplyDelete
  9. baby ur bff comeyy!!
    i ni lak br je nak menunggu hr besar iteww..nerves!!

    http://miszatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. sonoknye tgk bby baru ...

    dinner nasik lemak jerr malam nih ..

    ReplyDelete
  11. hahahahha.. habis semua tau saya nak menggatal..hakhakhakhak.. hadoi.. takpe lah.. ni namanya tak ada jodoh antara saya dengan dia..hehehehehe

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page