10 April 2012

:: JEMPUTAN KE MAJLIS PERKAHWINAN MAY & WAN ::

(sticky post sehingga hari peristiwa bersejarah..scroll ke bawah untuk entry terbaru)
 

Dengan rasa rendah dirinye, CM nak menjemput semua kawan-kawan blogger yang tengah baca entry ni untuk datang makan nasik minyak free pada 21hb April 2012 kat umah CM..

Sudilah kiranya korang mengemelkan alamat secepat yang mungkin untuk CM pos kan kad jemputan ye menghadirkan diri ke majlis ni ye..kalau nak printout kad dari gambar di atas pun boleh..takde masalah.nak mintak alamat korang untuk pos kan kad, dah tak sempat dah ni..untuk yang tak dapat datang tu, pos hadiah pun boleh...hehe...

38 comments:

  1. selamat pengantin baru... hehehehe

    ReplyDelete
  2. Congratss dear..

    selamat pengantin baru..moga bhgia selamanya..=)

    ReplyDelete
  3. Tahniah....
    Selamat pengantin baru...

    ReplyDelete
  4. Tahniah CM.. semoga menjadi keluarga yg Sakinah Warahmah Mawaddah..
    Selamat pengantin baru :)

    ReplyDelete
  5. tahniak cik may!
    selamat pengantin baru... semoga hubungan berkekalan dan sentiase diberkati Allah selalu. taat lah selalu dengan suami kalau hendak bau syurga :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah CM, moga hubungan yg dibina kekal ke akhir hayat.

    p/s: errr..lps nie tukar ke PM pulak ke huhuhuh

    ReplyDelete
  7. Tahniah CM.. CA doakan semoga CM n pasangan berbahagia hendaknya hongga ke pintu syurga.. semoga segalanya dipermudahkan ye

    ReplyDelete
  8. 21 april kan..aku da ckp kat tunang aku..kena tgk dia off ke tak...sbb dia keje shift.. =)

    ReplyDelete
  9. tahniah selamat pengantin baru ^_6



    terjah sini dari segment yg sama

    http://hatinufid.blogspot.com/2012/03/jom-join-bloglist-ben-ashaari-cepat.html

    ReplyDelete
  10. Kat mane rumah? Mesti seronok....kan?

    ReplyDelete
  11. Tahniah CM .. dah nak kawen dah :) semoga CM & Hubby kekal bahagia sampai syurga :)

    ReplyDelete
  12. eh ada jemputan mkn nasi minyak...Tahniah Cik May, berbahagia selalu, jgn lupa update blog plak...heee.

    ReplyDelete
  13. Selamat pengatin baru. Tamat dah...zaman bujang.. :P

    ReplyDelete
  14. tahniah puan M,maaf lah lambat sgt berkunjung,ketinggalan rasanya..

    P/S tak ada meaning apa2 pun,sekadar luahn...

    kak sibuk dgn berniaga,tempahan yg tak henti2..syukur ke hadrat Allah,segala puji bg Allah.

    ReplyDelete
  15. selamat pengantin baru in advance cik may!

    ReplyDelete
  16. CM nak kahwin dah :-)

    kat Pahang ek? jauh le dear but thx for inviting

    ape² pun, all the best & selamat pengantin baru in advance!

    ReplyDelete
  17. As-Salam.
    Wahhh tahniah tahniah .... akhirnya akan menamatkan zaman bawah ketiak mak ... hmmm syabas ... best ooo kawin ni .. lagi best bila jadi isteri orang sbb boleh dapat tiket masuk syurga dengan mudah.

    Tahniah daripada HH sekeluarga. ANdai bercadang ingin ke Pulau Pinang, silalah kontek .. boleh je jadi tourist guide ...huhuhhuhu...

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  18. tahniah may.. semoga segalanya berjalan lancar ye..

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. chemay kat kolej la time tuh CM.
    sedihhh.
    :'(

    tapi takpeee.
    nak wish awal2 ni.
    selamat pengantin baru,
    semoga kekal bahagia hingga ke Syurga.
    amin.
    :)

    ReplyDelete
  21. tahniah cm,, muja study.. mcam takleh je pergi,, sorry,, ni link ga muja kalau ada masa join tau,,, :D

    http://mujadafewa.blogspot.com/2012/03/first-giveaway-by-nurmujahidah-lady.html

    ReplyDelete
  22. Tahniah.semoga majlis berlangsung dengan meriahnya.dan semoga perkahwinan yang bakal berlangsung kekal hingga ke akhir hayat kalian berdua.

    ReplyDelete
  23. wah.....tahniah cik May!! Semoga berbahgia hinggalah ke anak cucu ye..amin... :)

    ReplyDelete
  24. Alamak jauhnya ... apapun tahniah ye

    ReplyDelete
  25. Tahniah yer CM...Selamat Pengantin Baru in advance. Teringin gak nak gi sbb umah mak akk kat kg. pandan...dekat dah ngan ampang, tapi due date dekat2 tu gak.

    ReplyDelete
  26. cik may, semoga berbahagia..! dah nak dekat dah tu....!!

    wish evrything gonna b fine n happening..!!

    ReplyDelete
  27. tahniah CM.....moga bahgia ke akhir hayat, amin

    jemput ke blog sy di http://afasz.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. Buatlah reception kat kl.... Jauh la.... Hheee.... Makin bedebar...

    ReplyDelete
  29. tgh berdebar-debar le tu..selamt menempuh ke alam baru..semoga berbahagia hingga ke syurga..:D

    ReplyDelete
  30. happy wedding day...21hb?? sah x dapat pgi...

    ReplyDelete
  31. selamat pengantin baru.. moga kekal hingga akhir hayat ye =)

    pasal foot detox tu.. macam menarik.. thanx for the info. baru faham!

    ReplyDelete
  32. owh,xlama da ye sis,hee...semoga dipermudahkn segala urusan:)

    ReplyDelete
  33. Congrate sis.. :)

    Selamat Pengantin Baru..

    Takdapek lew nk datng...time tu tgh bz dgn final exam... Apepun, kita doakan semoga cik may bahgia ke akhir hayat.. :)

    ReplyDelete
  34. assalamualaikum May...selamat pengantin baru yer moga selamat semuanya nanti...insyaAllah kalau berkesempatan hadir kalau x mama doakn yg terbaik buat May ye...:)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page