10 April 2012

::DIALOG MENJELANG CUTI KAWEN ::

Seperti yang aku hebahkan sebelum ni, aku akan start balik kampung malam ni untuk cuti kawen..stret sampai bulan Mei nanti..

Otak dah lemau, jasad dah feeling macam hari ni hari Jumaat sebab aku nak balik kampung..huhu..~

Situasi pagi tadi masa on the way nak pegi keje dan di dalam kereta..

Aku : ish..asal hari Jumaat je mate ni mesti sakit..nak MC lagi la tu kot...
Incek tunang : mengigau ke pe?ni hari selasa lah.
Aku : Ea?eh..ingat Jumaat dah..sebab malam kang nak balik kampung..hehe..(buat muke tak malu)

Lepas tu pura-pura buat macam tak ada ape-apa berlaku..sekian!

9 comments:

  1. dah merenyam dh ni;...hahahahahaha

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti dear..Take care..:)

    yeah come from Bicara Mak Dara : Ini Link Saya.. Sila Promote!

    Tengok anak nad jom..:)

    http://www.nornadiah.com/2012/04/joeybaby-sugar-glider-kelihatan-30.html

    ReplyDelete
  3. bahagianya cuti panjanggg...take care dear...

    ReplyDelete
  4. bahagianya cutiii panjanggggggggggggggg...take care!!

    ReplyDelete
  5. yeayy seronoknyeww cuti!!!!!

    ReplyDelete
  6. tulah.. ingatkan semalam cik may dah start cuti.. hehehehehe

    ReplyDelete
  7. Tak saba nak kawen la tew.... Hhee....

    ReplyDelete
  8. Hehe..kite pon xlama lagi..
    kite terjah dr Blog Mak Dara ni..
    =)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page