17 April 2012

::BILE NAK KOMEN TANPA KAJI ASAL USUL, JADI MACAM NI LA ::


Jelas tak gambar di atas?boleh baca komen-komen yang dalam kotak?kalau yang kurang jelas..meh aku nak explain...

Aku tag gambar kad jemputan kawen di FB untuk member masa study dulu..tiba-tiba ada gerangan hamba Allah yang aku tak kenal (member kepada member aku) komen suruh pos kad jemputan...aku pun biar je la..Hamba Allah tu tak sedar sebenarnya dia dah komen tanpa membaca empunya nama kad tu..main belasah je komen kat gambar kad kawen tu..

18 comments:

  1. hehe terlepas pandang ler tu..;-)

    ReplyDelete
  2. salam cik may..he he..memang betul la kan..kadang2 tu main tulis komen je..tak teliti hal2 yang lain

    ReplyDelete
  3. Hahahah ni namanya terlebih xcited kot...ekekeke

    ReplyDelete
  4. malunyaaaa..hihihi..
    lain kali baca betul2 sebelum komen ;)

    ReplyDelete
  5. alahai...tersalah pandang la tue..malu I hehehehe

    ReplyDelete
  6. malunyaaaa..hihihihi..
    lain kali baca betul2 sebelum komen :))

    ReplyDelete
  7. Hadoii tu jenis main redahh jerr kot.. hehheheh

    ReplyDelete
  8. dia nak attend kot...huhuhu...jemputlah diaaaaa

    ReplyDelete
  9. selalunya...org yg tu malas nak baca komen2 yg diatas...tu dia main komen jer...kan dah tersilap...hahaha!....jadikan pengajaran....:)

    ReplyDelete
  10. dia silap org ye cik may?hehe...malu je^-^

    ReplyDelete
  11. Hahahha ade jugak orang macam ni..

    ReplyDelete
  12. alahai malunye salah org...haha..dia excited tu nk g wedd kwn dia =)

    May, camana debaran? hahaha..hopefully semua bjalan lancar k. Sory lama tak dtg sini..bz.eh, bunga dh smp belum?

    ReplyDelete
  13. adehh .. cam mano nih .. ni mesti kes tgk notification , pastu trs komen :p

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page