Pink Diamond

1 April 2012

:: LEBAM STUDY ::

Hari tu aku ada cerita pasal insurans Prudential sikit kan...

akak agent tu datang je, bebel-bebel blablabla pasal insurans, aku pun terus ON..hehe..sebab aku memang dah aim untuk amik insurans Prudential..cume tunggu agent-agent Prudential datang menyerah diri kat aku je..haha...

So, akak tu kate aku ni agak LUCKY sebab urusan aku untuk dapatkan Medical Card senang je..tak macam orang lain..mungkin sebab aku ni tak ada rekod kuar masuk hospital kot...
Bila dah lulus dan setel semua, akak tu datang opis hantar Certificate Document seperti gambarajah di atas..Dalam tu ada lah note-note yang aku nak kene bace lagi..akak tu pesan suruh aku baca..tapi ni dah seminggu lebih kat meja aku..tak sempat-sempat nak bukak lagi..hoho...

p/s:macamane nak continue study ni.bku sebijik tu pun tak terbaca-baca...lala..~

5 comments:

  1. t orang dah besar pun mesti nak kena ada gak kan benda ni,,, hmm,,, perancangan masa depn itu penting,, kih3

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum May...study betul2 yer...:)

    ReplyDelete
  3. Jiran agent insurans nie jugak.^^ Tp iqa belum masuk2 ag :p

    ReplyDelete
  4. Nurul kalau bab2 nak baca benda2 yang mcm nilah yang paling malas sekali..

    ReplyDelete
  5. prudential ni orang cakap bagus tau.. antara insurans yang terbaik dalam malaysia ni..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page