7 April 2012

:: FOOT DETOX UNTUK SLIMMING ::


Hari ni nak perkenalkan kepada korang semua kepada Foot Detox Slimming Patch..Ini adalah salah satu cara yang aku gunakan untuk mengurangkan berat badan aku di saat-saat akhir menjelang perkahwinan..hehehe..misi aku nak kurangkan berat badan je kan..bukan nak kuruskan badan...hehe...
Foot detox slimming patch ni aku dah pernah pakai sebelum ni..memang berkesan pun...dengan penggunaan setiap malam, berat memang kurang..
Tampal kat kaki macam tu je..lepas tu tido..so,toksik-toksik dan lemak-lemak yang tak berguna kat badan tu akan diserap dalam herba yang korang tampal kat kaki tu...

Aku memang selalu amik stok dengan banyak untuk kegunaan sendiri disamping tu, ada jugak kawan-kawan yang tempah jugak untuk dorang pakai..sebab, kalau aku yang beli komfem la aku dapat murah kan..hehe..

BERMINAT TAK NAK JUAL FOOT DETOX SBG SITE INCOME??

Aku nak buat offer ni..haha...kalau sesiapa di antara anda yang berminat nak buat site income dengan menjual Foot Detox ni boleh roger aku..di mayzura@ymail.com

Aku jual secara borong je..tapi , kalau ada yang berminat nak beli untuk pakai sendiri pun aku layan jugak..

Untuk harga pulak, emel ye..aku layan pertanyaan korang melalui emel..bukan ape..aku tak mau ada orang mengambil kesempatan dengan harga yang aku offer..tapi dijamin harga aku bagi memang murah la..memang aku tak nak pamerkan harga kat sini sebab takut ada peniaga lain yang rase tergugat..

Buat masa ni, ramai cikgu-cikgu yang ambik stok dari aku untuk jual kat sekolah..so, kalau korang ada niat nak jual secara online, jual kat kolej / opis atau nak pakai sendiri je pun boleh...

9 comments:

  1. CM kite berminat la.. tapi kite nak pakai sendiri je. sehari pakai berapa banyak. emel details dekat kite yunk~ dhieranottie@gmail.com

    kite pun berminat nak datang ur wedding. tapi tak tahu umah CM kat mana? huarghhh...lambat gile inform nak datang~

    ReplyDelete
  2. nana penah try,rasa best je bila pakai,hee...

    tu pun sbb mng giveaway,dpt 2pek skali,total 20 semuanya..abes tu abes la,nana xde pakai dah;p

    ReplyDelete
  3. salam...

    akak...sy dah email tp lupe nk letak subject..hehehe...nnti akak bukak k

    tq

    ReplyDelete
  4. bgusnya mniaga...dila xreti..hihi..pernh pkai gak bnda ni..mmg bnyk ler toksid kluar..huhu

    ReplyDelete
  5. Betul ke leh kurangkan berat badan? Apa email may?

    ReplyDelete
  6. untuk kurangkan berat badan eh? macam menarik.. tak pernah dengar pun sebelum ni

    ReplyDelete
  7. Aaaa, boleh dicuba nih. Later eme email yep ;]

    ReplyDelete
  8. awak jual pelekat toksin juga ker?? sy suke beli yg pelekat tosin ... bnyk toksin dalam badan x selesakan...

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page