Pink Diamond

10 April 2012

:: HADIAH KAHWIN IN ADVANCE!! ::


Fuhh..~ kembang kuncut lobang idung ni bile dapat hadiah di pejabat hari ni..hadiah kawen kaww..~ Awalnye akak ni bawak adiah..belum bersanding lagi la...hoho..~
Hadiah ni datang jauh dari Johor..wow..~ Johor ye..hehe..buat-buat jakun pulak..nyampah!! ekcelli hari ni ada miting dengan staff branch..dorang semua datang HQ..so, alang-alang dah dia sampai KL, terus bawak adiah..tak dapat datang wedding aku nanti katenye..terima kasih kak..luv la..muah..~

Cube teka isi kandungannye?hehe..~ berdasarkan paper beg tu, aku macam dah tau hadiah ape di dalam..hihi..tapi tak nak bukak lagi..nak tinggal kat umah baru..lepas kawin nanti baru bukak..surprise la kunun kan..kui3...

23 comments:

  1. alhamdulillah rezeki kamu laa..:)

    ReplyDelete
  2. Bakal pengantin baru ni....Tahniah.Slmt pengantin baru Cik May.

    ReplyDelete
  3. belum pape dapat hadiah dah? waah.. memang rezeki bakal pengantin baru ni.. tahniah!

    ReplyDelete
  4. hihi awal tahun hari tu lg aku da dpt hadiah...kelassss gitu...haha

    periuk nasi ke ni? =)


    *eh, hari kamis aku pos bunga ko tau..tggu...

    ReplyDelete
  5. dear, yna dh print kad kawen tau tp x clear la..

    camne nak p ni? :(

    ReplyDelete
  6. Ala kantoi paper bag clyton.. hehehe

    ReplyDelete
  7. wah,bestnya!hee...kalo nana da xsabo2 da nak bukak:)

    ReplyDelete
  8. waaa...best3... ;)

    untung sgt da dpt hadiah kan..hehehe

    ReplyDelete
  9. Salam kenal dan salam terjah..
    Selamat pengantin baru juga...
    (link dari blog MakDara)

    ReplyDelete
  10. Salam.. CM dah nak kawin yer.. Tahniah.. Bestnyaa dah dpt hadiah.. awal.. tentu skrg nie bz buat preparation utk kawin yer.. :)

    ReplyDelete
  11. Dah main dekat tarikh kawin...
    Selamat pengantin baru...

    Singgah sini dr link blog Mak dara....
    http://masrinasidek.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum May....rezeki bakal pengantin baru tu...

    ReplyDelete
  13. wah...! untung ler sebelum majlis dapat hadiah..
    tahniah ye tak lama lagi tu :)

    ReplyDelete
  14. congrats ya... bakal pengantin

    p/s: datang dari segmen mak dara dan follow sini

    ReplyDelete
  15. Yuhuuuuuu Emma singgah sini dari blog mak dara =)

    ReplyDelete
  16. mesti set pinggan cawan.. hehehe..
    debar tak nak naik pelamin nieh?
    hehe

    ReplyDelete
  17. specel ni dpt adiah awal..
    hehe
    congrat yer untuk perkahwinan nnti:)

    ReplyDelete
  18. rezeki namanye....salam perkenalan dr link mak dara....;)

    ReplyDelete
  19. hye ! dri segmen mak dara .
    follow sini :)

    ReplyDelete
  20. awalnya dapat hadiah...tahniah..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page