Pink Diamond

19 April 2012

:: BERMANDI LULUR DI HEAL & BEAUTY SPA ::

 
B2B sekalian..dah ambik pakej untuk memanjakan badan di SPA??urut badan..mandi lulur...mandi susu.mandi bunga..ecewah..

Aku dah..hehe..Aku amik pakej untuk Lelaki & Perempuan..incek tunang tak nak pun berSPA-SPA sebenarnya..aku yang paksa beliau..sebab aku ada dapat special disc dari owner SPA tu...so, berbaloi-baloi la aku amik pakej kat situ..

Kalau korang ada nak try jugak buat treatment, boleh la kontek no kat atas tu..tu kontek nombor kak emi..boleh terus buat appoiment dengan kak emi..die sangat-sangat lah friendly..luv u lah.. =)
Nak cite panjang-panjang ke proses yang aku buat masa tu?tak kan nak cite kot..malu la..hehe..

tapi aku buat untuk pakej 1 badan la..last week aku datang buat rawatan muke dan sauna je dah dekat 4 jam..incek tunang pulak?sampai berdengkur masa die buat facial tu..hadei..kak emi yang tengah urut muke aku tu pun gelak je..

Tapi pakej untuk pompuan lebih sikit dari lelaki..bile incek tunang dah habis buat facial, muke aku tengah buat scrub..incek tunang g sambung tido kat katil tempat dorang buat massage..nasib baik la customer tak ramai time tu..boleh la dia berselubung dengan selimut dalam bilik tu..
Lepas tu untuk minggu kedua baru aku buat full body..ada massage,lulur dengan scrub, masker..lebih kurang 4 jam jugak..haa..part ni aku pulak yang nak tido..last sekali berendam dalam susu..lepas tu, rase bestnye badan..rasa nak datang lagi buat body pakej ni haa....

Untuk pengetahuan korang, dorang sentiasa buat promosi setiap bulan..pe kate korang kol dan tanya pakej ape untuk bulan ni..

p/s: entry autopublish..cuti kawen..lalala..~

8 comments:

  1. mesti best kan badan..rasa lembut and segar je..teringin nak buat..sellau lulur sendiri je kat rumah..huhu

    ReplyDelete
  2. bestnye dh lame x g spa..manje2kan dr kan..:)

    ReplyDelete
  3. Wah bakal pengantin ni.. berspa spa yer.. heheheh

    ReplyDelete
  4. bestnya dh bt SPA..
    saya mungkin bt dkt tmpt sy biasa bt facial kot :))
    thx for sharing may :)

    ReplyDelete
  5. bestnya dh bt SPA..
    saya mungkin bt dkt tmpt sy biasa bt facial kot :))
    thx for sharing may :)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum May...persedian yg harus dilakukn sebelum jadi pengantin ye..:)

    ReplyDelete
  7. bestnya mndi lulur..hihi..ada org massage ^^

    ReplyDelete
  8. teringin nak berspa...hee...syoknya ase:)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page