Pink Diamond

10 June 2012

Baby Gaun Guess & Zaraa!!cepat sambar menyambar..


Hari ni nak bukak kedai yang selalu sangat off ni..hehehe...hari ni update pasal baju baby..berjenama GUESS dan ZARAA girls..pastinye original...my sister beli di oversea..actually, my sister memang ambil baju-baju ni untuk stok jual online.agak lama jugak die bisnes baju-baju baby ni.tapi disebabkan sekarang die tersangat la sibuk dengan anak-anak yang membesar, die dah tak sempat lagi nak berniaga begini..so, die mintak adiknye yang sorang ni tolong setelkan.

Kesemua baju dijual dengan harga termurah..sebab nak habiskan stok je..so, sape-sape berminat,sile emel kod ye untuk dapatkan harga terbaik tu..

GUESS 001
UKURAN LABUH : 54CM
UKURAN LEBAR : 17CM


GUESS 002
UKURAN LABUH : 37CM
UKURAN LEBAR : 20CM



ZARA 001
UKURAN LABUH : 46CM
UKURAN LEBAR : 19CM


ZARAA 002
UKURAN LABUH : 55CM
UKURAN LEBAR : 20CM


ZARAA 003
UKURAN LABUH : 42CM
UKURAN LEBAR : 18CM

Untuk entry kali ni, hanya update 4 helai gaun sahaja..tapi untuk jenama Guess Dan Zaraa hanya tinggal yang di atas sahaja..so,brand yang lain akan di update dalam next entry..tak nak janji denga u olls bile lagi akan update..sebab bergantung kepada kadar kesibukan diri pemilik blog ini..okei?hehe...

Mesti ada yang berbunyi, ape la berniage macam ni kan..sebab tu la namenye KEDAI ON dan OFF..hehe.tapi i/Allah,setiap emel untuk order barangan seperti foot detox, sewa dulang hantaran, perfume masih dilayan..dan dah ramai yang dah terima bungkusan parcel dari KEDAI ON OFF ni kan??hehe..

Sape-sape yang pernah berurusan jual beli dengan aku boleh la tinggalkan jejak kat sini jugak..hehe...TQ for support me fren!



10 comments:

  1. kalau ada baby boleh la cikwan beli..huhu..nak buat macam mana..suami pun belum ada. hehehe..cantik2 gaun tu... ;))

    ReplyDelete
  2. hai may..

    windu nak komen kt sini..

    maaf sgt syg, yna x dtg kenduri may hari tu sbb yna kena balik kg, ada hal penting :(

    harap x terlewat nak wish "selamat pengantin baru"

    masih baru lg kan? hihihi

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum May...alamak anak mama semuanya dah beso la...baju tu cantik2..:)

    ReplyDelete
  4. cik may belilah tuk bakal bby cik may... hheee... anak msred sumer hero...

    ReplyDelete
  5. cantek2 tp takde bby la , tgu CP kawen dlu ek :D

    ReplyDelete
  6. tunggu nanti bila saya dah ada anak..hehehe

    ReplyDelete
  7. comel2nya baju baby gurl..baby kita boy la..

    ReplyDelete
  8. comeynya,tp anak buah nana tiga3 boy,heee.....

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page