23 December 2011

"Segmen cik yuyue : follower bawah 700"

**klik SINI untuk dapatkan perfume Golden DKNY Delicious secara percuma**


 "segmen cik yuyue"

dah 11 bulan berblog..tapi baru akutif betul-betul update entry dalam bulan 6..hehe..sebelum tu berabuk je...

tadi tak layak nak join segmen ni..sebab ada 701 follower...tibe-tibe jer dah kurang sorang..aha....boleh la join kan..hihihihihihiiii...

3 comments:

  1. Blog walking dari segmen yang sama..

    SEGMEN CIK YUYUE: FOLLOWER BAWAH 700

    Mesti yang sorang tu awak sendiri kan?

    Huhu, gurau gurau, salam kenal!
    Saya dah follow awak

    Latest entry-->Wordless Wednesday #2: Koleksi Mekap Part I

    ReplyDelete
  2. slm knl.. sy dari segmen yg sama..dah follow kamu, meh la singgah blog cabok sy kalo sudi.. :)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page