Pink Diamond

20 December 2011

:: PETRONAS TAMAT TAJA ARIFF ALFIAN::


**klik SINI untuk dapatkan perfume Golden DKNY Delicious secara percuma**

Dah tengok gambar perkahwinan GAY ARIFF ALFIAN???kalau belum boleh tengok kat sini..gempak jugak cite tu diperkatakan sekarang kan..dulu boleh tengok bende tu untuk berita-berita kat luar negara je..sekarang pun still berita ni dari luar negara, cumanye ada rakyat Malaysia terjebak jugak..huhu..~

Sekarang ni kuar cite pasal PETRONAS tamat taja dia pulak..

KUALA LUMPUR – PETRONAS menamatkan penajaan Ariff Alfian Rosli, bekas pelajar yang didakwa berkahwin dengan pasangan sejenis di Dublin, Ireland, berdasarkan keputusan dan pencapaian akademik tidak memuaskan yang melanggar syarat perjanjian pinjaman.
Dalam satu kenyataan media yang dikeluarkan semalam, Jabatan Perhubungan Media, Bahagian Hal-Ehwal Korporat Kumpulan PETRONAS, syarikat itu memutuskan sedemikian pada Januari 2009.
PETRONAS sekali gus mengesahkan Ariff Alfian adalah bekas pelajar tajaannya di bawah skim Pinjaman Pelajaran Boleh Ubah Petronas bermula September 2001 untuk mengikuti kursus A-Level dan seterusnya melanjutkan pengajian peringkat ijazah perubatan di United Kingdom.

more detail ; klik SINI

kesian kepada penjamin die la kan...kan..kan...

2 comments:

  1. tulah, siapa suruh buat hal.. padan muke..mcm dah xdew perempuan jew dlm dunia nie.. --'

    ReplyDelete
  2. Allahuakhbar. manusia akhir zmn. tk bersyukur akn nikmat Allah.

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page