19 December 2011

:: CARI BARANG HANTARAN KAT BODY SHOP! ::

**klik SINI untuk dapatkan perfume Golden DKNY Delicious secara percuma**
 

Morning.... pfft....bizi-bizi banget hari ini....hihi...baru nak hapdet blog comot ni...last wiken pusing-pusing cari barang hantaran...orang laen setahun sebelum kawen dah buat prepare...aku?tinggal lagi berape bulan baru nak cari..hahaha...

Gi survey product Body Shop kat Jusco Maluri...rabak jugak la poket...kui3....kawen kan memang sesi untuk merabakkan poket...pfftt......~

tak tau la kenapa aku memilih product Body Shop neh..hihi...kualiti kot.sebab aku pernah la jugak pakai barang-barang dari Body Shop.tapi tak le setia sangat.sebab tak de members card pun..bile mencari barangan Body Shop untuk hantaran ni, baru la aku declare members.

p/s : ada sape-sape yang bese pakai product Body Shop?--dah beli baru nak tanye..hihi..~

5 comments:

  1. ahakss...me pun pakai bodyshop jgk. dia punya blusher tue kena very carefull sbb sgt sensitif dan mudah pecah

    ReplyDelete
  2. memang tak pernah la ade orang click sebelum ni kan,, mm,, so,, ads dari blin.gd lagi power la kan,, dapat 30 sen per click untuk sume ads,, tapi tak dela pulak earning rm1 per sign up tu,,, tapi cm nak join tak? muja nak bagi link,, :D

    ReplyDelete
  3. wa...dah nak kawen...congratzzzz...=D

    ReplyDelete
  4. wow..body shop!!!
    (aku tak tahu ape tu body shop, jual spare part body ke?)
    ahahahaha

    to my blog - Acapsuur (>,<)

    ReplyDelete
  5. memang pakai pon. my favvy vanilla. skrg dh tukar kpd roughberry. :)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page