14 December 2011

:: BILE TAK AJAK, CAKAP TAK PENTING, BILE DAH AJAK, TAK NAK BAGI KOMITMEN! ::


**klik SINI untuk dapatkan perfume Golden DKNY Delicious secara pecuma**
 
Ni lah yang aku lemah betul dengan perangai orang zaman sekarang ni...urp..aku ni orang zaman dulu ke zaman sekarang?? lalala...~ mungkin ini adalah situasi biasa kat mana-mana tempat kan..
 
malas nak cakap banyak, meh aku buat satu dialog tok korang baca...
 
situasi 1 :
 
AA : eh, kenapa ha..asal asik-asik die je ada..padahal bukan penting sangat pun...kami ni lagi penting...tak nak ajak!
 
hm..aku memang pendengar yang baik...
 
BB : ha, AA..jom kite g sana..ada miting..
AA : eh, aku malas la....bukan miting urgent pun kan.....ko dah ada kire okei la tu..
 
Situasi 2 :
 
kring kirng kring.....
 
BB : wey cepat turun bilik ni...big boss otw...
AA : oo..ye ke..okei2....
(lepas letak phone,AA berkate-kate em..malas la turun..cukup la dorang dah ada tu ha...keje aku banyak g tak siap ha...)
 
Situasi 3 :
 
BB relax-relax..tak buat keje...work smart la kan..AA nampak...
 
AA : selese la korang....boleh relax..
BB : ???
 
tu yang AA nampak..Yang AA tak nampak??????
 
Situasi 4 :
 
Esok ni adalah hari minggu...kononnye la kan..korang bayangkan je ye...
 
BIG : esok korang-korang kene handle ***** kat luar KL..
AA : eh, esok saya ada hal...lagi pun wiken.nak balik kg...itu..ini.blablabla...lagipun bukan boleh claim pun..
BB : okei...nak atau tidak mesti kene g kan...
 
p/s : korang paham ke pe aku membebel ni..hahaha....cube buat kesimpulan sikit!!

1 comment:

  1. ni namanya, bny alasan......
    mulut jalan tangan tak jalan....huhuhu~

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page