Pink Diamond

13 December 2011

:: MASIH DENGAN MOOD WEDDING.. T__T ::

 
**klik SINI untuk dapatkan perfume Golden DKNY Delicious secara pecuma**
 
 

pheww.....tak sempat nak update entry sangat..sebab keje sangat la banyak...sebab semalam dengan selambe aku memontengkan diri dari opis..kui3....

esok dah ada board miting..so, mau atau tidak hari ni kene siapkan presentation untuk bos...so, ni entry pendek je..
Hari sabtu lepas dah g wedding kawan aku kat Chini Timur..so, esoknye g pulak wedding ex-classmate incek tunang kat Chini..

 vavava...haha..dah kamceng dengan classmate die sebab dah jumpa banyak kali kot..time wedding and reunion dorang...

Tu saje kot untuk hari ni..pagi tadi dah bw sikit..nanti free aku sambung bw lagi key!..nak sambung buat keje dengan rajin nye..... ^___*

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page