Pink Diamond

22 August 2011

TIPS KEDUA PASAL B.E

Hari Jumaat lepas,dengan rendah dirinya aku telah terletak tips pasal B.E..
Wah..macam dah hebat sangat dengan dunia blog kan..Y__Y
Follower pun tak sampai 180 orang, ada hati nak bagi tips ye?
.
.
Aku pun blogger baru jugak..tak tau sangat pasal nuffnang dengan B.E  bagai ni....
.
.
So, ni just nak share je ek?kalau rasa ada yang nak tambah lagi untuk pengetahuan aku,bagitau ek? ^^
.
Hari tu aku ada bagi 1 tips kan??nak tau pe tips tu? tengok sini yer..
Hari ni aku nak bagitau siapa menjadi mangsa aku selalu tanya khabar pasal B.E neh..
ada 2 orang je..iaitu YANA denganDEQLIS...bukan ari-ari borak dengan dorang pun..dengan yana baru 2x je kot..dengan deqlis agak banyak kali jugak la..dorang ni rajin betul bercerita pasal B.E ni..sila terjah kat blog dorang kalau tak percaye..hihi..
.
.
Jadi tips kedua adalah sila rajin-rajin hantar tiket kepada incek nuffnang..buat-buat la tanya nufnang tu sihat ke tak..pastu rajin-rajin la mengumpat nuffnang kat entry korang..
itulah yang diberitahu oleh mereka berdua.. ^_^

Nak tau tips nombor 3??tunggu aku free2 jap lagi..lunch hour dah habis..nak buat keje pulak..^^

Sekian..~

p/s : bilangan follower korang tak mempengaruhi impian korang untuk mendapat B.E..itu yang diberitahu Deqlis..Sekarang aku percaya..lalala..~

3 comments:

  1. haha patot la asek terbersin td..eh! =P

    dpt BE leh bg duit raya kt baby kita kan?? haha~

    ReplyDelete
  2. patut laa tersedak2x akak...hehe..:-)

    ngumpat cam nie di bernarkan di bulan ramadhan..heheh..:-)

    gud luck CIK MAY:-) BE sis tinggal 4 jer....alhamdulillah walau sibuk sekarang jarang update blog..ada gak ler BE :-)

    ReplyDelete
  3. yana : i/Allah..doa-doa dikurniakan lagi BE..hik3...boleh bagi kat bb..=)

    deqlis : ngumpat gni kire tak dose kan..^^

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page