Pink Diamond

11 August 2011

KAD RAYA DAH LAPUK KE?

hemm..betul ke istilah kad raya dah lapuk zaman sekarang ni??
Dulu-dulu mesti posmen banyak buat overtime time nak raya kan sebab semua orang dok sibuk hantar kad raya..
Sekarang ni zaman dah canggih..hantar kad raya kat facebook je...bukan takat kad raya je,kad jemputan kawen pun.
.
.
Ada lagi tak yang masih menghantar kad raya??
Ada lagi ke yang membelek kad raya di kedai sambil pilih kad mane yang cantik untuk dikirim?
.
.
Sekarang stem dah mahal..pheww..~
.
.
Tapi aku ada dapat 10 keping kad raya free dari opis...hehe...(kad raya tahun lepas pun tak habis lagi)


Nak hantar kad ni kat sape ye?? ^_^
.
em...mak kat kampung...anak-anak buah yang sedang membesar..(mesti dorang teruja kan..sebab zaman kanak-kanak dorang dah tak macam zaman aku kanak-kanak dulu yang selalu pos kad..) em..bf? bagi by hand je la kan...hak3...
.
.
ada balance lagi kad raya ni...sapa mau??

8 comments:

  1. kad raya tak pernah lapuk..seyes kalo dpt kad raya double best dri kad raya fb.

    haha:)

    ReplyDelete
  2. kad raya tetap istimewa bagi siapa yang dapat..boleh simpan lama..

    ReplyDelete
  3. sy mau kad raya..mau kad raya..hehe :)

    ReplyDelete
  4. wah..sume nak ye? =)
    untuk anda bertiga di atas, tinggalkan adres untuk posmen singgah.. =)

    ReplyDelete
  5. nurul pun nak.. :) hehehehe..

    dah lame tak dapat kad raye.. :)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page