Pink Diamond

17 August 2011

" Saya Mahu Duit Syiling Malaysia Siri Ketiga dari Eyriqazz.Com"

Ni segmen pertama yang aku nak join untuk hari ini...
Thanks kat Genkcorner sebab tag kat aii.. ^^

Picit SINI untuk dapatkan syiling ni.=)
Sekarang nak tag kat 3 orang blogger iaitu :
:: Deqlis :: Izzera :: Mat Dean

Awak 3 orang yang saya dah tag,sila join sekali tau.. ^^

1 comment:

  1. terima kasih tag...sis mmg dah join cayangggg...hehe harap2x ada rezeki menang:-) gud luck tu u too:-)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page