Pink Diamond

16 August 2011

MEE REBUS BONDA ++ SATAY UNTUK BERBUKA PUASA

Tempat best untuk berbuka puasa kat SATAY STATION...
Tempat ni dekat je dengan umah aku..hek3...~
area Pandan je..

Nah..ni satey yang disajikan..ni satay ayam..1 cucuk RM1.

mahal ke?tak la...
sebab...
1 cucuk sangat besar..sebab tu we all order 10 cucuk je untuk 2 orang..
tu pun tak habis..~
susah betul perut kecik macam kitorang kan.hihi..~

pastu menu lain yang spesel kat SATAY STATION ni adalah mee rebus bonda..
yang ni pulak RM6

Boleh tahan sedap...1 mangkuk kongsi berdua..perut kecik kan..mane boleh sumbat banyak-banyak..hehehe..~

Kerakusan aku mengadap mee rebus bonda...^^

korang try la makan kat sana..boleh pilih meja kat laman rumah atau makan kat dalam rumah..dalam rumah tu boleh bersila..kampung style..~

p/s : untuk reserve meja 019-3836607. jom kongsi kegembiraan aku kat sini..

5 comments:

  1. memang selere pun dear.. ~ ^_^

    ReplyDelete
  2. singgit satu? kalau berbaloi tak pe. ^^

    ReplyDelete
  3. berbaloi..10 pun tak habis punye..besar sangat tuh..

    ReplyDelete
  4. sedapnya mi rebus,...rindunya masakan semenanjung...huk3...

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page