Pink Diamond

5 August 2011

3 Menu Kegemaran di Bazaar Ramadhan

Klik sini untuk terus ke owner segmen
Hari ni dengan pantasnya join segmen kedua untuk pagi ni sebelum memulakan kerja..=)
Hari ni nak share pasal menu peberet masa beli kat bazaar ramadhan..
.
.
Menu biasa yang memang tiap-tiap tahun tak lupa of koz la Murtabak..Hot jugak murtabak ni kan..siap beratur panjang tau.Aku tidak la nak sangat beratur panjang sangat macam kat bawah ni kan...Kat bawah ni gambar yang sempat aku amik masa hari kedua puasa...hari pertama pun dah panjang macam ni jugak tau.

Bazaar Ramadhan Desa Pandan
Menu ke dua aku selalu cari adalah kuih samosa..Last year 3pcs RM2..sekarang da up RM1..tu yang aku perasan la...Mahal kan???
Credit pic tok encik Google
Yang ketiga harusla kuih pelita....nyum3....Harga masih maintain..~

3 jenis menu kat atas ni memang wajib ada tipa-tiap tahun..
.
.
Siap..Jadi sekarang aku nak letak entry ni kat Deqlis..Saper nak join,klik nama Deqlis ni yer...sila-sila..~

p/s : malam ni nak balik Pahang...=) Doakan selamat sampai ye!!

5 comments:

  1. wah!! tiga2x fav sis gak nie....mmg klu ke bazaar ramadhan akan cari jugak..selain nasi kerabu dan popia basah:-)


    dasyat sampai beratur panjang tue..:-)
    thanks join:)

    ReplyDelete
  2. sedapnyer kuih pelita..

    murtabak kt kurang, sebab byk bawang.. hehehehe

    ReplyDelete
  3. deqlis : wc.. ;)

    sizuka : byk ea?hehe...tp sedap.. =)

    ReplyDelete
  4. hari tu buat tepung pelita tak jadi..=( sedaapp kuih ni

    ReplyDelete
  5. ee..pandai buat kueh eh..bestnye.. ;)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page