18 August 2011

GIFT FOLLOWER BERTUAH

Entry sebelum ni,aku pernah la nak bagi gift kat salah seorang follower bertuah aku...
Masa tu aku plan nak bagi kat follower aku yang ke 101..
Cantik kan angka tu..saja pilih angka tu..
Angka 1 di belakang tu macam permulaan semula zaman aku buat blog dulu..cewah..
bezenye yang ni orang ke 101.. bukan orang yang nombor 1..
.
.
Orangnye pun aku dah pilih..
Nak tengok sape?
.
.
Tapi sampai hari ni pun still tak ada respons dari dia..
So,gift tu aku nak bawak untuk next follower yang bertuah pulak..tunggula nanti ye...
.
.
Mungkin aku nak bagi kat follower yang ke 200? 202? 222?
Tungguu....~ ^^

p/s : pagi tadi ada khabar gumbira.jom tengok!

2 comments:

  1. ala cik may. kalau mcm tu sah2 kite terkeluar dr senarai. penat2 kita kira kita yg ke brp tawww. :D

    ReplyDelete
  2. hehehe...takpe..kot2 cik may ni rajin nak bg gift ke nnt tok follwer yg rjin bw kat sni..^^
    tapi tak tau la bile kan..=p blog pun kerdil aje..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page