23 August 2011

TIPS UNTUK B.E LAGI

Hello geng! eh,ade geng ke..hihi..syok sendiri lagik!
Semalam dah bagi tips kedua kan...dah buat belum?hehehe..

Hari ni nak bagitau lagi pe yang aku buat untuk dapat BE yer..
Tapi tadi ada yang tanya aku pasal tiket nuffnang..

Okei,kalau nak hantar tiket nuffnang korang g kat Contact Us tu ek?


Pastu kuar la Create New Ticket macam kat bawah ni haa.... Okei?pastu ikut arahan seterusnya..=)


Tips nombor 3 untuk hari ni pulak adalah korang kene rajin klik kat Analytics tuh..
Korang kene pastikan viewer korang sentiasa meningkat setiap hari...

Sekian..~ Selamat Beramal..^^

p/s : ramai ke nak tengok tips aku ni ha..lala..~


5 comments:

  1. cik may, sy xblh htr tiket la.. stiap kali nk htr, dia akan ckp 'incorrect freecap answer'. dh byk kali cuba, tp itu je jwpn yg dia bg. padahal dah betol dh saya baca.. camna tu ek?

    ReplyDelete
  2. from: http://aqilahmadihah.blogspot.com

    xpaham sgt act,
    ticket ni untuk ape ey???

    ReplyDelete
  3. Owh camtu nak antar tiket ye..thank u may..hee..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page