12 August 2011

FOLLOWER NI YANG DAPAT GIFT.. =)

Morning!!
Semalam aku ada cakap nak bagi gift kat follower bertuah aku kan..
Pagi ni bukak je blog tengok-tengok orang yang aku tunggu dah muncul..


Hehe...
.
.
Tahniah ye Nadirah...

Pautan ke blog Nadirah
Terima kasih sebab menjadi follower yang ke 101...Tak tau la si
Nadirah ni tau tak pasal entri semalam ni..huhu..~
BTW, saya dah follow blog awak ye dear.=)

Kepada Nadirah, nanti mintak emelkan nama penuh dengan address ye nak pos gift yang tak seberapa tu..

p/s : ni cume gift dari blog yang tak seberapa je..bukan blog glemer like artist ya..hihi..~

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page