10 August 2011

" Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah "

Secara terang-terangan aku dah tulis,lori kat atas ni hak milik kekal Anif Abdullah.So,jangan ada sape-sape pun yang berniat nak mencurik atau mencopet lori tersebut untuk kegunaan peribadi...
.
.
Tettttt...
Hahaha....mukadimah di atas tak ada kene mengena dengan entry aku kali ni...
.
.
Seperti biasa,pagi ni aku menerjah blog yang buat segmen..hehe..rajin aku kan?kan?
Nak tau tak syarat-syarat segmen ni?Tengok kat bawah ye...(mood tengah banyak nak menaip ni)
.
.
v
Kene perkenalkan diri la..
"hai...nama saya May...Buleh panggil Cik May...=) "

Cite pasal hobi aku..
"Dah lama tak bercerita pasal hobi...dulu masa zaman sekolah ada la tulis hobi kat biodata..hik3...hobi di saat dewasa kini adalah suka travelling...pegi sane..pegi sini...kalau bos suruh outstation luar KL,rasa nak melompat-lompat dah..mane taknye,bekerja sambil bercuti dan dapat melawat tempat orang..tak percaye???
tengok ni..siap lukis batik tau...tapi mase tu kerja dah settle.. =) then, boleh jalan jalan carik makan kat tempat orang...ni namanye sambil menyelam minum air..hik3...

Pastu tag kat kengkawan yang tak ramai lagi follower die macam aku la...
.
.
So....Done....=)
Ops..1 more...untuk meriahkan majlis, picit [ni]..

Welcome untuk kawan-kawan baru aku nanti..hehehe.. =)

65 comments:

  1. hye kak...salam kenal...haha..padahal da lama dok jenguk sini..=p

    ReplyDelete
  2. takpe nini..=) thnx tau rajin dtg sini..

    ReplyDelete
  3. salam kenalan dari nyzham...nyzham berasal dari dubai...
    dah follow blog awak dah
    kalo sudi follow lah balik blog saya

    segmen promosi blog 500 follower

    ReplyDelete
  4. salam kenalan dari nyzham...nyzham berasal dari dubai...
    dah follow blog awak dah
    kalo sudi follow lah balik blog saya

    segmen promosi blog 500 follower

    ReplyDelete
  5. salam kenalan dari nyzham...nyzham berasal dari dubai...
    dah follow blog awak dah
    kalo sudi follow lah balik blog saya

    segmen promosi blog 500 follower

    ReplyDelete
  6. salam kenalan dari nyzham...nyzham berasal dari dubai...
    dah follow blog awak dah
    kalo sudi follow lah balik blog saya

    segmen promosi blog 500 follower

    ReplyDelete
  7. salam kenalan dari nyzham...nyzham berasal dari dubai...
    dah follow blog awak dah
    kalo sudi follow lah balik blog saya

    segmen promosi blog 500 follower

    ReplyDelete
  8. salam kenalan dari nyzham...nyzham berasal dari dubai...
    dah follow blog awak dah
    kalo sudi follow lah balik blog saya

    segmen promosi blog 500 follower

    ReplyDelete
  9. salam kenalan dari nyzham...nyzham berasal dari dubai...
    dah follow blog awak dah
    kalo sudi follow lah balik blog saya

    segmen promosi blog 500 follower

    ReplyDelete
  10. salam kenalan dari nyzham...nyzham berasal dari dubai...
    dah follow blog awak dah
    kalo sudi follow lah balik blog saya

    segmen promosi blog 500 follower

    ReplyDelete
  11. jom maen follow-memollow..:D

    ReplyDelete
  12. salam ziarah...jemput ziarah saya juga ya

    ReplyDelete
  13. Hye, blogwalking and follow dari segmen AA group Perancis.! :D

    Happy Blogging.! ^_^

    ReplyDelete
  14. Hye !! saya juga macam mereka di atas! hehe. Follow kamu! meh la follow & blogwalking kembali. Muahaha.

    ReplyDelete
  15. hai..dr geng perancis jgk ni..
    jom jln2..
    dah follow...

    p/s:samala umo

    ReplyDelete
  16. salam...mai singgah cni n folow...nnt folow me back eh...frm segmen AA gak...tengs.... ;)

    ReplyDelete
  17. hai..salam!

    singgah dr segmen yg sama..group Perancis!

    ReplyDelete
  18. hye . .follow sini dari segmen AA .group england .happy blogwalking :)

    ReplyDelete
  19. dari australia ke perancis.. segmen AA :)

    http://isma-lovetowrite.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    follow anda....

    ReplyDelete
  20. follow sini...dr segmen AA group England....^_^

    http://melatik.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    follow me back k!! ^_^

    ReplyDelete
  21. Ponn! Ponn! Terbang dari Korea. Segmen AA. :D

    http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  22. ha datang dari segmen AA
    datang dari negara Korea
    ada sapa2 peminat kpop atau drama korea?
    hehehe
    :P

    http://kederatmuda.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  23. follow dari segmen sama- dari jepun ke england! :)

    nice blog :))

    http://auntieaqil.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    FOLLOW KAMU^^

    ReplyDelete
  24. follow u ..

    http://cikhazafizzah.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    meh la follow haza ..:)

    ReplyDelete
  25. follow dari segmen sama- dari dubai fly ke perancis! :)

    http://juzstayhere.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    FOLLOW KAMU^^

    ReplyDelete
  26. terbang dari australia ke perancis..segmen AA ..
    follow awk..follow sy blk tw :)

    ReplyDelete
  27. singgah dan follow dari KOREA.. :)

    http://ieralifejourney.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  28. blogwalking dr perancis jugak :)
    hit me back

    ReplyDelete
  29. sggh dr korea ! ^^
    http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  30. salam kenal..follow dari england..^^

    ReplyDelete
  31. hai... linda dari australia bw sini... :)

    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  32. hi....sy dri dubai..jln2 jenguk kawn baru dri team france=)...
    slm kenal..=)..dah follow awk=)

    ReplyDelete
  33. saya dr dubai...
    da follow kamu.. :)

    ReplyDelete
  34. aten snggh sini dn follow yerp.tp nama aten blom kuar lagi.jmput ke blog aten :)
    http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  35. follow kamu.. datang melawat dari dubai.. follow me back k :D

    http://budaktaktauapela.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  36. Hello hello! Saya dtg dari Switzerland nak melawat awak. Dan follow perkembangan awak skali :) Jom follow saya pulak! Hihi.
    Link: http://nurulariena.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. Saya datang dari Jepun..
    follow me back.. :)

    ReplyDelete
  38. salam ziarah :)

    sy pemandu group newzealand.
    follow blog kamu. btw nice blog :)

    singgah kalau berkesempatan :
    http://hahamimizaza.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    dan blog kedua sy:
    http://hahamimizaza.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html
    (clicks on google ads kalau tak keberatan. terima kasih :) )

    ReplyDelete
  39. pon pon!!! fa datang dr korea....
    nice blog..:)
    fa da follow blog fabulous nyh..huhu
    do visit my blog k..
    http://farafabulous93.blogspot.com

    ReplyDelete
  40. follow dr group NZ~~

    http://auliasurihani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. done follow :)

    http://ciknanard.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html?showComment=1313290018998#c7895010496013024295

    ReplyDelete
  42. pon..pon..
    sy pemandu dri england:)
    jom follow balik:)

    http://zuraidahismail89.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html
    done follow u!!

    ReplyDelete
  43. follow sini dr new zealand..selamat kenal :)


    http://ekinsapphire.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  44. cik bella dari switzerland datang mencari teman sambil melepaskan lelah disini,...salam kenalan;)

    ReplyDelete
  45. dr team switzerland

    http://ridzwanzones.blogspot.com

    ReplyDelete
  46. ponn ! ponn !

    datang dari korea singgah melawat perancis pulak.hepy blogging ;)

    ReplyDelete
  47. marina travelling ke Perancis...tapi AA tak letak lagi marina kat negara mana heee~.... salam perkenalan

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  48. http://sheilajulmohamad.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    polo dari dubai

    ReplyDelete
  49. ola..follow u..im in CHINA..the 1st one..check it out,k..hehe..

    ReplyDelete
  50. pon ! pon ! ryn singgah cnie. . haha. .
    ryn singgah cnie dri india. . slmat bkenalan. .

    ReplyDelete
  51. penat travelling dari New Zealand ^^

    http://kechikuma.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  52. singgah dan follow sini dr JEPUN :)

    hit me back yaaa :)

    http://fiqaliqafashionista.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  53. hai sume yg kat ats ni..sori lmbt berkunjung kat blog korang.sebab buat2 bz..^^ hehe..so hari ni nak bls kunjungan korang semula...nnt free2 dtg singgah kat blog ni okei/..

    ReplyDelete
  54. pon pon...
    dari Jepun nie, segmen AA.
    happy travelling yar :)
    follow kamu suda.
    jom travel sini jgk. TQ http://missmeera.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  55. Hai ! Dini dtg terjah & follow blog awk. Salam perkenalan dri teamn________. sy tade team lagi, tp tahniah kt awk la dah smpai kt perancis. hee

    meh terjah & follow blog kite plak :)

    http://dinihusaini.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-follower-500-ke.html

    ReplyDelete
  56. uwaahhhh .
    sy ttrgal lori .
    dari australia ke perancis..
    segmen AA :)

    jmput singgah ye :)
    http://fiesayangrul.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  57. follow dan lepak sini naek lori dr brazil :)

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

    ReplyDelete
  58. sy tak join segmen ni tp saje dtg tgok org perancis =) jom g blog saya

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page