8 August 2011

1st Anniversary Giveaway + Lucky Draw Contest

Hai semua...selamat berpuasa!!
Hari ini mood join contest lagik!
Rajin nye aku ni kan...padahal mata sangat mengantok sebab sampai KL lewat tengah malam tadi..pheww..~
.
Untuk pencinta handbeg (harusla untuk kaum wanita)..join la contest ini ye...

okeh...so, nak story mori la sikit kan pasal contest ni..
.
.
Ada 3 cara nak join contest ni..
  1. Facebook
  2. Blogger
  3. Purchase
Jadi tak ada masalah la kan untuk yang ada FB tapi tak ada Blog boleh join jugak..

So, kalau nak tau lagi detail macamana cara nak join contest ni melalui FB,blog atau pembelian,boleh la klik di [sini]..ada lagi detail kat situ..
.
.
Jadi aku pilih option kedua...tara...
untuk join jugak klik kat [sini] pulak.
ops!! sebelum terlupa,tarikh tutup contest ni pada 18hb Ogos tau!!

Good Luck u olls...~ ^_^

p/s:mintak-mintak jadi insan bertuah..lalala..~

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page