24 August 2011

1ST GA RAYA CIK MAY


Gambar untuk GA tu pun da ready..hehehee...

Rasa macam nak buat GA sempena hari raya ni...
Rasa ada yang nak join tak???
Takutnye...T__T
Kalau ada yang menyokong,aku akan update entry GA tu esok..^^

Hadiah untuk 2 orang yang bertuah tu nanti adalah...
Shawls Norjuma...
Pastu macam baik hati nak tambah lagi hadiah..
2 orang lagi dapat
Brooch

Hadiah di sponser oleh aku sendiri..ade sponser lain nak tambah?
hehe..
Sekian..~

p/s : dah updated GA tu kat sini..yang belum join boleh join ye..^^

Sila tekan LIKE kalau suka entry ni..

5 comments:

  1. off course ad cik may.. :)

    sizuka confirm join.. hehehehe

    ReplyDelete
  2. buat je... aku support ko lah... nice... :D

    ReplyDelete
  3. ee...ntah2 korang2 bertige je yg join..haahaha..haaaaruslah tige2 dpt GA tu..hehe

    ReplyDelete
  4. HYE! JOIN DIS CONTEST... =)
    http://slumburlworld.blogspot.com/2011/09/aku-join-ga-pertama-dari-cik-may.html

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page