Pink Diamond

24 August 2011

1ST GA RAYA CIK MAY


Gambar untuk GA tu pun da ready..hehehee...

Rasa macam nak buat GA sempena hari raya ni...
Rasa ada yang nak join tak???
Takutnye...T__T
Kalau ada yang menyokong,aku akan update entry GA tu esok..^^

Hadiah untuk 2 orang yang bertuah tu nanti adalah...
Shawls Norjuma...
Pastu macam baik hati nak tambah lagi hadiah..
2 orang lagi dapat
Brooch

Hadiah di sponser oleh aku sendiri..ade sponser lain nak tambah?
hehe..
Sekian..~

p/s : dah updated GA tu kat sini..yang belum join boleh join ye..^^

Sila tekan LIKE kalau suka entry ni..

5 comments:

  1. off course ad cik may.. :)

    sizuka confirm join.. hehehehe

    ReplyDelete
  2. buat je... aku support ko lah... nice... :D

    ReplyDelete
  3. ee...ntah2 korang2 bertige je yg join..haahaha..haaaaruslah tige2 dpt GA tu..hehe

    ReplyDelete
  4. HYE! JOIN DIS CONTEST... =)
    http://slumburlworld.blogspot.com/2011/09/aku-join-ga-pertama-dari-cik-may.html

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page