Pink Diamond

19 August 2011

PENAT RUPENYE TRAVEL KE OVERSEA NI..pfftthh..

Hari ni rehat 2 jam..
Tak tau nak buat mende pulak..
Boring-boring,teringat kawan-kawan yang drop komen kat entry ni..
Hari tu aku join segmen kat atas tu..
tapi tak sempat pulak nak balas kunjungan..
so,lunch hour tadi aku dah melawat separuh dari jumlah sebenar..
aku dah pegi India,New Zealand,Dubai,Swiss..mane lagi ha..lupa la..
pfftt..penat tau...tak habis lagi melawat ni..
nak rehat jap..

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page