16 August 2011

ENTRY BERLAGAK DAPAT 2BE BUAT PERTAMA KALI!

Tarik nafas panjang-panjang..
Hari ni nak buat entry pasal incek nuffnang je sambil memuji dengan kadar tinggi melangit...
phew.....
pagi tadi memang aku malas nak bukak akaun nuffnang seawal pagi seperti yang biasa aku lakukan sebelum ni.sebab dah tau kan...selalu tu memang tak ada BE pun..huh..~
tapi aku sibuk bace entry si Yana yang baru dapat BE dari  incek nuffnang...
eee...jeles ni..kenapa tak dapat ni...

"follower aku tak ramai macam beliau kot.lagipun entry aku pun tah pape kot" ayat aku dalam hati je..

Tibe-tibe tengahari buta ni terdetik nak sekodeng incek nuffnang plak..


OMG..~
Aku dah tergolek kat bawah meja opis aku sebab terkejut....
Air mata kegembiraan + terharu mengalir di pipi ini... <<-----tipu je..
Terima kasih la incek nuffnang...tak sia-sia aku bagi tiket kat beliau untuk bertanya khabar..
Tak sangka blog aku pun boleh dapat BE..~

Sekian..~

p/s : mood aku sangat baik melihat gambar di atas..dan semakin malas nak buat keje kat opis pulak..

12 comments:

  1. alhamdulillah rezeki...^^

    ReplyDelete
  2. hehe.laen kali lg semangat nak check nuffnang la tu.hehe.nway da follow kak may.

    ReplyDelete
  3. HK : alhamdulillah.. ^^
    adifatah : tq follow...i will check ur blog.. ^^
    myna : mau tak besh...hehehe....da terguling da td..=D

    ReplyDelete
  4. waaaaaaaaa bestnyeeee i tak penah pon dapat lg:-(

    ReplyDelete
  5. nick dot anis : tak buleh bukak blog kamu....lame sgt tgu loading...

    ReplyDelete
  6. be tu di kira dr ape?? xpenah dapat pun... nuffnang ni cm xberfungsi dkt blog sy jer.. hohoh

    ReplyDelete
  7. ci bahagia : BE tu dapat bile ramai yang masuk kat kite pny blog.. =)

    ReplyDelete
  8. BE tu ape..huhuhu..sian nyer saye..hahah

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page