17 August 2011

"SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER"

Klik dan Join

Nama panggilan Blogger              : Cik May
Tarikh mula berblog                     : Februari 2011
Rakan blogger terkini                  : 149
Target tambah rakan blogger  : 51 orang --> untuk achieve 200 orang dulu..tapi kalau lagi ramai,lagi suke..^_^

26 comments:

  1. Hee..selamat petang Cik May..
    thankz tau sebab sudi join segmen ni..happy blogging ye Cik May.. :)

    ReplyDelete
  2. hai cik may !
    salam kenalan..saya follow sini :)
    http://farahdiesel.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  3. Haiii! Datang seranggg. :D

    http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  4. wee~ jenjalan at sini. \(^0^)/

    http://cayanggirangmuahxmuahx.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  5. toink2. . ryn singgah dri segmen sme. .

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan dari Mr Baiz...

    terjah dari blog skytech..

    http://mrbaiz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. salam kenalan
    dah dollow blog awak dah..kalo sudi follow lah blog saya balik

    segmen jom kenal kembali lagi

    ReplyDelete
  8. chakk chakk..
    hye.. salam perkenalan..
    Shera singgah sini au..
    Shera pun ade join segmen ni..
    Meh lar tengok..

    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  9. Singgah dari segmen yang sama :)

    Mari kenal-kenal :D

    ReplyDelete
  10. MO datang dari segmen yang sama..selamat berkenalan..

    tahu tak Rahsia di sebalik angka 6 dan 9. Subhanallah.. Amazing

    jom klik Rahsia di sebalik angka 6 dan 9. Subhanallah.. Amazing untuk mengetahui apakah rahsianya..:-)

    ReplyDelete
  11. dari segmen ezad skytech
    singgah sini
    sudi singgah sana pulak ye
    nak cukupkan target ni
    hehe
    :P

    ReplyDelete
  12. dari segmen kt ats tu jugak ^^
    arap awak sudi singgah n folo belog kecik sye jugakkk..thanx ^^

    ReplyDelete
  13. wihu....aku akan singgah kat blog korang 1 per 1 hari ni..time kasih melawat blog kerdil ini..^^

    ReplyDelete
  14. hai awak. jalan2 dari segmen same. jom jenjalan meh. follow. ;)

    ilagula.­blogspot.­com/­2011/­08/­segmen-­jom-­kenal-­dan-­tambah-­rakan.­html

    ReplyDelete
  15. dah follow blog ni. kalau sudi, followlah balik eah. hehe

    adi27mac1990.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. singgah sini dari segmen yang sama.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  17. dari segmen sama!

    nice blog! suke!


    http://juzstayhere.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    FOLLOW AWAK!

    ReplyDelete
  18. salam singgah dan follow awak :)

    http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  19. hye3!! yana terbang sini dengan tinkerbell dari segmen Skytech.

    salam perkenalan! ^^

    *baru ada masa nak serbu. huhu

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page