25 August 2011

BERBUKA ALA-ALA WESTERN FOOD GITU..NYAMPAH!!

Semalam incek BF berjaya memenuhi janji-janji manisnya kat aku...
Iaitu bawak aku berbuka puasa atas kapal...
Hoho....Best ko..atas kapal..ko hade?
Ni la kapalnye...
Kapal Chop & Steak!!
 Sebenarnya kapal ni kat Kg Baru tu je..hehe....
Kat belakang opis aku...^^
Memang kedai tu design kapal...


Order Chicken Chop je untuk aku...
Menu incek BF aku tak amik gambar pun..sebab gambar macam tak santek...boleh?hehehe....
Untuk pengetahuan, aku tak berjaya menghabiskan chicken chop tu...
Membazirkan...

Untuk menghilangkan dahaga pulak, aku pow air mangge incek BF..
Sebab aku order air tak best..
Sebab tak best,aku tak amik pun gambar..
hekhek....


p/s : ape menu berbuka puasa korang di saat-saat akhir Ramadhan ni?

Sile LIKE kalau suka entry ini.. ^^

5 comments:

  1. salam kenal...

    papa mifz pun pernah mkn kat dlm kapal tuh...;)

    ReplyDelete
  2. bestnya dapat berbuka western
    selalu makan nasi je-makanan wajib.. hehe

    ReplyDelete
  3. Papa Mifz ; tempat tu ramai orang kan....bulan pose ni asik full hos je..

    nafisah ; sekali sekale tinggalkan nasi..tak salah..^^

    ReplyDelete
  4. amboi kak. tak sedap je, terus di anaktirikan ea makanan tu. hehehe :p




    best nya dating. ^^

    ReplyDelete
  5. nanti puasa 6, nak try buka makanan western.. hehe

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page