9 August 2012

Akhirnye cek nuffnang sampai

Assalamualaikum..

Alhamdulillah.sampai je rumah petang tadi tengok banyak pulak sampul surat..bukak je salah satu envelope tu tengok ada letterhead HSBC..eh.bile pulak aku ada account HSBC neh...

Rupe-rupenye cek nuffnang untuk cash out pertama yang sampai tu...amount tak banyak sangat..untuk blog biasa ni..bukan blog glemer pon..:)

Boleh la pakai untuk bagi duit raye kat anak-anak buah..hihi..alhamdulillah...:)

p/s:time kaseh kat korang yang sudi menjengah blog ni..jangan lupe singgah lagi..boleh kumpul untuk beli barangan baby pulak..:)
posted from Bloggeroid

15 comments:

  1. Wah bestnya..camane leh dapat ek..sy tk pernah dpt..klu cek earning pun 0.00 kot..hehe..

    ReplyDelete
  2. hari ni akak dok tunggu jugak cek nuff ni.tapi tak sampai2 pun..biasanya 8/9 hb dah sampai..
    mintak2 esok sampai la..
    akak dah janji dengan maisara nak belanja dia bila cek sampai.maklum la cek terakhir sebelum bersalin nih..
    heheheh..

    ReplyDelete
  3. wahh, utk zera ade tak duit raya kak? :)
    btw, macam mana? sihat takk? ade alahan lagi takk? :)

    ReplyDelete
  4. wah..bestnya. dah dapat hasil dah nuffnang tu..hehehe

    ReplyDelete
  5. tengah tunggu gak neiH..taks ampai2..huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. tahniah...sonoknye..rezki mnjelang raya :)

    ReplyDelete
  7. duit raya dr nuffnang 2 hehehe

    ReplyDelete
  8. tahniah..ramai pakat cash out sempena nak raya ni kan..

    ReplyDelete
  9. wahh beznya rezeki tu..ayu nya nek sikit ja..huhu

    ReplyDelete
  10. Tahniah. Saya masih menuggu.

    ReplyDelete
  11. aku tak pernah cash out lg..ingat nk kumpul byk ckit..tp jeles plak rasa hahaha

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page