Pink Diamond

13 August 2012

Mali's char kuey teow

Assalamualaikum...

Selamat berbuke puasa semua..pe menu hari ni???aku nak cite pasal berbuka puasa di Mali's Char Kuey Teow..hari tu kan teringiiinnnn..:)

Punye lame tak datang sini...dah besau rupenye kedai dia ni...

Menu wajib mestila nak oder Char Kuey Teow..aku oder pinggan besar punye...nak banyak udang..;)

Yang tak menahannye,siap bawak kuih dari umah..haha...

Bawak samosa yang goreng dari umah..si suami la ni...takut kene bukak pose dalam kereta kot..siap bawak air kotak lagi..kikiki...dah macam nak berkelah..

Dekat umah aku ada tempat buat samosa frozen tuh...so,rajin la aku beli kat situ..bile nak berbuke je goreng kuih..korang nak??meh isi form oder.aku pos kan.hahaha..

p/s:korang da soping baju raye??aku tak soping pun..takde mood la nak soping raya sangat..badan tak larat nak berjalan carik baju raya..pakai pe yang ada je loh.cume nak carik sandals Scholl je..
posted from Bloggeroid

9 comments:

  1. Sedapnya char kuew teow tu..samosa buat sendiri je,inti cam inti karipap daging,balut ngan kulit popia..hehe..sy pregnant puasa thun lepas masih rajin cari baju raya,beli sampai 4 jubah untuk raya..hehe..

    ReplyDelete
  2. wahh, kak may nampak bertambah2 selera dia sekarang. :)

    takpe, asalkan sihat dua2. :)

    baju raya zera cuma jubah dan baju kurung 2 pasang. tu pon da kira alhamdulilah. :)

    ReplyDelete
  3. lama dahh x makan char kuew teowww! hehe bestt nyerr.

    ReplyDelete
  4. dalam gambar pun nampak sedap... rasa pasti sangat2 sedap..

    saya langsung tak shopping. tak ada mood nak raya.haha

    ReplyDelete
  5. sedapnya nampk charkoteaw tu....

    ReplyDelete
  6. lama x makan char kuey teow..dap dap!

    ReplyDelete
  7. sedapnyer nampak kuew teow tu may..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page