Pink Diamond

31 August 2012

hari ni detik aku bertunang

Hari ni, 31hb Ogos..semua orang sambut Merdeka.semua orang dapat cuti Merdeka..mana yang tak dapat cuti tu, gaji triple la kan..yer dak?yer dak?hehehe..
Pada tarikh ini jugak aku telah bertunang..tara....hihi..dengan majlis yang serba sederhana..takde pelamin bagai...hihi...sebab dah tau nak kawen nanti komfem ada pelamin..eceh..padahal nak save bajet untuk kegunaan kenduri...hehe...
So, nak kate hepi 1st anniverseri macam tak kene je kan...ingat tarikh je cukup la...kitorang bertunang tak sampai setahun pun..hehe..sebab kononnye nak kejar 'Annual Leave' yang aku carry forward dari tahun 2011.takut cuti kene 'burn'...rugi-rugi...hehe..
Sebenarnye, ini entry autopublish..sekarang ni on the way ke kampung menghadiri kenduri saudara mara belah suami..bye.. =)

7 comments:

  1. wah.. mesti lepas ni akan sentiasa ingat majlis tu

    ReplyDelete
  2. salu ada autopost walaupun busy,, hehe selamat ulang tahun pertunangan ye,, :D

    ReplyDelete
  3. wah, tarikh bermakna tu.. mesti ingat sampai bile-bile :)

    ReplyDelete
  4. seronok baca journey kak may. drpd dirisik, tunang, kawin n sekarang? mama to be yedak?

    happy for you kak!
    sorry lama ta singgah. quite busy. :)

    ReplyDelete
  5. wahh bertunang hari merdeka mmg tak lupalah.hehe

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page