2 September 2012

Cendol bakar drive thru

Assalamualaikum..

Pernah jumpa cendol bakar drive thru???haaaaa..kalau anda belum,saya dah..hehehe...


Maju dah zaman sekarang kan??

Hari jumaat aku dan suami gerak ke kg sabak bernam..nak gi kenduri dan beraya..guna highway latar..bile masuk je kawasan kuala selangor terus nampak kedai ni belah kanan...

Aku pun terus cakap kat suami.."oh..ini la kedainye yang dapat emel hari tu.."

suami pun tengok je...bile nak balik kl,die singgah la kejap..nak try...tunggu punye tunggu nak drive thru,lame gile...last-last aku turun dari kereta dan oder di kaunter je untuk tapau..lagi cepat...hihi..

Gambar tak banyak yang aku amik..sebab hari dah golap..:)

tapi,rasa cendol tu okei la..sedap juge untuk dicube..murah je..bermula dengan harga rm2.free refill ye kalau makan kat kedai...

posted from Bloggeroid

11 comments:

  1. amboi,, ade refill2 bagai,, kemain, mcam macd dah,, huhu

    ReplyDelete
  2. cendol bakar?? wah.. mesti menarik rasa dia ni

    ReplyDelete
  3. cendol bakar sebab tuan cendol nama bakar..hehe
    mula2 dulu ingat betul2 cendol bakar :p

    ReplyDelete
  4. first time dengar..klu dkat lh cuba..hehe

    ReplyDelete
  5. terliur nya..
    belum tengok pun rupa cendol tu tapi dah namanya cendol mesti la sedap..kan??

    **tak pasti pun boy ke girl.scan hari tu 3x dah doktor kata girl.tapi dari tanda2 hitam kat muka dan leher ni ramai yang kata boy.tak tau la betul ke idak

    ReplyDelete
  6. saya ulang alik lalu cendol bakar ni. tapi tak pernah try..hihi

    ReplyDelete
  7. 1st time ni dgr cendol pun ade drive thru..

    ReplyDelete
  8. ada baca ni dalam email..memang menarik n harga tersangat2 murah.jauh beza ngan penang.bestnya may dah jumpa

    ReplyDelete
  9. cendol pun ada drive thru..hebat dah sekarang.:D

    ReplyDelete
  10. Penah nampak kedai neh sbb peg sg besar...tp xdan singgah...tp mase mule2 nampak nama kedai neh.. dah agak mesti famous...heheh

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page