30 September 2012

Rest time

Assalamualaikum...

Subuh semalam aku gerak ke Tambun..family day my opis..kat Lost World of Tambun..

Hmm..tak best sangat...sebab aku tak boleh main semua game.sob3..sebab ibu ngandongkan tak boleh meluncur tinggi-tingi...tapi,tempat tu pun macam tak best jugak.kecik je..

Nanti aku akan update entry 2 hari 1 malam di sane...gambar semua dalam camera..lagipun hari ni agak kepenatan..

Balik bercuti je kene buat kerja umah pulak..kan..sampai umah je, my hubby terus bukak barang electric lucky draw yang aku dapat tu.ape yang aku dapat tu??next entry...haha...

aku pulak terus bukak beg, kumpul baju kotor..masuk dalam mesin basuh..lepas tu kumpul botol-botol air yang bukan main banyak lagi untuk di basuh..lipat baju yang aku basuh sebelum bergerak ke Tambun tu..kemudian, iron baju keje my hubby...mandi...lepas tu tengok-tengok my hubby dah tolong jemur baju yang basuh tadi..lege..tq darling.. =)

Rasa malas nak masak malam ni sebab badan ni dah rase sengal-sengal je..biasa kalau aku gi main air memang sakit badan...tapi ni tak la sakit sangat macam aku main kat Bukit Merah hari tu...masa kat bukit merah, masih anak dara..semua game aku main..hasilnye, semua badan sakit-sakit..

tapi, kesian pulak kat my hubby tu yang mungkin laparsebab sepanjang dalam kereta tu, aku je yang mengunyah..dia memang jenis jarang nak makan bile drive..aku buat jemput-jemput untuk die makan sikit...

esok kene kerja pulak..kalau cuti,boring dok umah sesorang..

Layan cite kat tv3 sat..lepas tu zzzzz...
posted from Bloggeroid

15 comments:

  1. wahh beznya dpt gk g brcti..hehe

    ReplyDelete
  2. alamak dear. sorry tk perasan psl doodle tu. cx amek kt google. sorry dear. cx credit dkt awk la ya :) i'm sorry dear

    ReplyDelete
  3. mencari posting sakit belakang itu...yg mana eh?

    anyways, jaga diri...besok posting best2 lagi sebab kita tak pernah pergi tambun tu:)

    ReplyDelete
  4. wah..bestnya..tak pernah lagi sampai ke sana..

    ReplyDelete
  5. huhu...ble la dpt pegi tambun nih..huhu.....

    ReplyDelete
  6. rajin pegi family day jauh2 yek

    akak ni nak pegi sunway pun kadang2 berkira...huhuhu

    ReplyDelete
  7. Ros tak penah sampai lagi kat tambun tu.. tpi, kalau bukit merah, dah :)

    ReplyDelete
  8. may, pagi tadi aku baca dh entry ko ni tp aku lupa aku dh komen ke blum? kalau komen 2 kali tu ko pilih je la salah satu ye??


    syoknya hubby tlg sidai baju.aku baru je ajar hubby pakai mesin malam tdi..hahahaha...kot2 1day xlarat sgt.


    ohh ada family day?? heaven lah!

    ReplyDelete
  9. saya suke pegi jalan² tapi bab unpacking tue x suka hahahhh!

    ReplyDelete
  10. jln2 memang best..tp bila balik penat...oh my!!!

    ReplyDelete
  11. alooo sianyae.. x per suh jer wan tu buat keje.. jgn bagi dia goyang kaki.. hehehehe

    ReplyDelete
  12. Wah seronok bercuti di Taman tema. Lebih penat kalau perlu memandu kenderaan.

    ReplyDelete
  13. best ye dpt bercuti!
    kite dah lama tak dtg cn. byk tertinggal cerita dah~

    ReplyDelete
  14. bestnyer g ctu,...saya belom pernah sampai....ngadung dah berapa bulan??

    ReplyDelete
  15. http://mujadafewa.blogspot.com/2012/09/hot-and-super-giveaway-by-fatimah-azzara.html

    tag future mama,, hehe,, jangan marah ye :D

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page