Pink Diamond

9 September 2012

New Born..New Baby..New Niece.. =)

Sape penah tengok blog my sis in law??sis Khaili...sape kenai???hehe...hari tu kan tengah sarat masa bulan puasa...so, dah selamat melahirkan new baby girl lagik pada seminggu raye hari tu...
Photo

Fitra dah ada adik..dah tak boleh menggedix lagi hokei..

So, ni adalah anak buah yang kelima belah incik suami...coming soon anak buah dia yang nombor enam nak kuar...nombor tujuh kuar tahun depan...keekekeeee... =) ops! yang nombor tujuh tu bukan anak buah incik suami dah..tu anak sendiri..tapi cucu nombor tujuh..bergilir-gilir dengan ipar duai pulak..huhu..~

Congrate kakak!

8 comments:

  1. Musim nak ada baby jekan..:)
    comel je..:)

    ReplyDelete
  2. alahai comelnya baby ;-)

    dear dah daftar says.com ke blog..klu blum jom lah ke blog ayu ;-)..blh wat duit ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/09/jom-buat-duit.html

    ReplyDelete
  3. zera tgu bby akak! :) ta sabar!

    ReplyDelete
  4. tak kenal,tapi tahniahlah dpt baby yg comel ni...tak sabar nak tgok baby may.

    ReplyDelete
  5. wah..comelnya.. mata nampak sepet sikit..hehe

    ReplyDelete
  6. ala tomei2~ mcm anak cina...hihih

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page