Pink Diamond

10 September 2012

Dia mintak telor sebijik pulak di tengah mee

Assalamualaikum...

Dah lame rasenye tak buat entry lauk yang aku masak.hihihii...bajet terer masak la kan...kan..padahal baru belajar...

Aku notice,my luvly husband suke betul oder mee goreng basah untuk lauk dinner kat umah.aku pun buat..layan je la...janji dia suka..padahal aku baru je buat mee goreng basah masa kawan die datang umah last friday..

Hari ni tetibe die request telur sebijik tengah-tengah mee goreng basah..aiyak!!macamne nak masak telur di tengah mee ni??

Demi tak mengecewakan incik suami,aku letak jugak telur sebijik.mane tau si dia mengidam..hihi.mungkin macam ni die nak...

Huhu...ni belum siap g.eksaited amik gambar dalam kuali..hihi..lepas tu baru present dalam mangkuk untuk die..eceh...:)

p/s:kat umah ni masak mee pakai mee lidi..tak pakai mee kuning sebab die tak suka cepat muak.korang penah pakai mee lidi??

posted from Bloggeroid

16 comments:

  1. xpenah...mee lidi tuh cemane?? cer tunjuk gambo...hehehe

    ReplyDelete
  2. sedapnye may!!
    lama x mkn mee lidi ;)

    ReplyDelete
  3. amboi nampak sedapnya! nanti boleh awk share resepi!

    okay mya da lapa pulak T_T

    ReplyDelete
  4. buat kat hana mee goreng basah 1 :)

    ReplyDelete
  5. Nampak sedap. Share resipi plak kak! :P

    ReplyDelete
  6. mee lidi 2 yg mana?selalu guna mee kuning je

    ReplyDelete
  7. sedapnya..ni yg teringin ni..hehe

    p/s:pasal says tu ayu tak tau efek nuff x.tp kita promote kt fb ,twitter pn blh..

    ReplyDelete
  8. macam mee wantanlah..claypot mee ada juga terrorlah..nak resepi boleh...?

    ReplyDelete
  9. wah,, sejak jadi future mother ni makin suka masak ye,, huhu,,, mee lidi tu macam mana pulak,, tak penah dengar before this,,

    ReplyDelete
  10. mee lidi tu macam mana? terbayang macam spagethi jek..huhu

    ReplyDelete
  11. err camne rupe mee lidi tu sis? cer tunjuk demo sket..hehehe

    mmg sedap buh telur dlm mee..sy pun suke..hehehe

    ReplyDelete
  12. nmpk mcm sedap jgk, cer may kongsi resepi dkt sini.

    ReplyDelete
  13. mee lidi tu yg buat laksa johor tu eh?

    ReplyDelete
  14. betul la tak main2..serius ni.

    ooo nak rahsia2 pulak ye.

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page