20 September 2012

Wanita hilang..Wanita itu ex-schoolmate ku...

Wanita kat bawah ni sama sekolah dengan aku masa form 4-5 kat SMT Sultan Ahmad Shah, Rompin tahun 2003-2004..Bila kawan-kawan sebarkan berita ni, aku pun macam terkejut jugak...er..tak tau nak cakap ape..last time aku kontek die masa sebelum dia kawen..die keje kat Rawang...lepas tu dah tak tau pe cite..
 
 
kepada semua jemaah, unit kereta peronda PDRM bahagian selatan dan tentera setia diraja diharapkan dapat membantu mencari isteri saya (norlida bt saad atau ayu 860930-33-5166) dan anak saya (mohammad riduan fahmi bin safwan afiq 26-02-2012) yg telah hilang kerana disembunyikan, beliau memandu kereta iswara aeroback berwana oren no pendaftaran WQD422, sebarang maklum balas boleh menghubungi saya di
talian 013-5022254 ataupun balai polis yg berdekatan beliau disembunyikan semenjak 30-8-2012, isteri saya kini megandung anak kedua yg berusia 2bulan, isteri saya dikategorikan sebagai orang hilang oleh PDRM, diharapkan kerjasama dari semua pihak. sekian terima kasih.

kiriman oleh Siti Nur Fadhilah. sebarkannya..

p/s: korang pun panjangkan la berita ni..

7 comments:

  1. saya doakan usaha mencari dpermudahkan

    ReplyDelete
  2. Ya Allah, macam-macam hal skrg ni. Ya Allah, Lindungilah wanita ini dan anaknya dan juga diriku dari sebarang malapetaka...

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan usaha mencari mereka..

    ReplyDelete
  4. siapalah yang tergamak menculik tu?? hadoiyai..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page