20 September 2012

Dengar suara je, sah die tengah pregnant!

 
Good morning kawan-kawan..semalam aku ada berbual-bual dengan seorang kontraktor yang duduk di bawah jajahan aku masa aku buat keje site visit kat Negeri Sombilan..dah lame la tak berborak dengan pakcik ni...nak panggil pakcik ke abg ek..hehe..
 
Anak die dah ada 8 orang...kali terakhir die jumpa aku masa wedding aku ari tu..jauh datang dari Soromban ha...
 
Masa berborak kat tepon tu, die tanya la kenapa suara aku lain..demam ke??
 
Aku cakap tak demam..okei..sihat alhamdulillah..eceh..panjang pulak jawapan..
 
Die sambung pulak ayat die... "ni kalau tak demam ni mesti pembawakan budak ni..haa...copek!ko  ngidam apo?esok abg bawak gi opis ekau.."
 
Haha..terer betul la beliau...tergelak aku dengar...tak sia-sia anak dah ada 8 orang...tapi sampai pagi ni aku tak tau ape nak dikirim dari Soromban tu..hehe...
 
Korang tau ape best dari sane???

13 comments:

  1. terer la pokcik tu hehe ape ye yg special kt seremban???

    ReplyDelete
  2. SEREMBAN..TERKONAL DGN CILI..CILI API KUT..HEHEH..JGN MARAH YE.GURAU AJE.

    ReplyDelete
  3. cik may krim la ayam masak lemak cili api..hihihi..

    cik may kalau nk daftar says jgn risau sbb dorang bkn pesaing nuffnang..sama gak dgn churp2..dorang bertiga mmg kamcing..

    ReplyDelete
  4. mommies to be 1st time jejak sini..dh brp bln preggy? tahniah!!

    ReplyDelete
  5. mak aih..hebat betul tu..hahaha.. apa lagi..request la may..hehe..

    ReplyDelete
  6. waaa..teror nya pakcik tuh..
    sebelom2 nih diera igt org lelaki cuma boleh kening waktu perempuan dtg bulan jee...
    nih time mngandong pon boleh..
    waaaahh..hebat kemain dah nih ^__^

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page