18 September 2012

Ikan Bakar Murah by Sekinchan Ikan Bakar!

 
Wah..hari ni dapat emel pulak pasal ikan..pelik pulak rasanye..terus bukak emel tuh...
 
Rupe-rupanya...emel dari Sekinchan Ikan Bakar....hari tu dah terbace emel tu kat blog Ben Ashaari..so, aku fikir, mungkin emel tu untuk bloger femes je.yang tak femes ni, harus la tak mendapat..kihkihkih...tapi, mungkin mereka hantar kat semua emel kot???
 
Ayatnye lebih kurang begini la...
 
Kami Restoran Ikan Bakar Caw. Bandar Puteri  Puchong, mengalu-alukan kunjungan
anda semua ke Restoran kami, Berbagai promosi dari menu dan harga yang baru
(yang pasti lebih murah) kami sediakan untuk anda semua.
Berkunjunglah ke Restoran kami, Bantulah kami untuk maju semula.
Ampun dan maaf kami pohon dari anda sekiranya  terdahulu anda tidak berpuas hati .
KINI kami kembali semula dengan suasana yang baru
dan bersedia menerima teguran  untuk kebaikan bersama.
Jangan lah kami di BOIKOT lagi - Kasihanilah kami - Kami pun seperti anda semua 
ingin mencari rezeki di bumi Malaysia yang bertuah yang kami Cintai.
 
 
 
 
Aku pun sempat la google-google..kenape orang boikot dorang ni...rupe-rupenye sebab......
 
..
 
 
 
..
 
 
 
 
..
 
 
 
.
 
 
 
.
 
 
 
 
.
 
 
 
.
 
 
 
Korang google la sendirik!!haha....aku lapar!okei bai... =)

9 comments:

  1. hohoho.. terus ai g google,

    dulu, harga dia memang mahal kan?

    ReplyDelete
  2. dulu mmg mahal gila beb...dah org boikot psl bos bsr die tu..siap buat cabutan btuah bg lamborgini lg..kesian kt francais yg jd mangsa boikot..

    ReplyDelete
  3. pernah juga makan dekat sini..memang mahal sangat..first sahaja pergi lepas itu tak pergi..cawangan seksyen 7..shah alam...dahlah ikannya tak fresh..nak kata sedap...bolehlah....

    ReplyDelete
  4. dengar kata kalau bukan sebab tu pun ikan bakar dia memang tak sedap dan mahal..tapi wallahualam.. tak pernah sampai ke sana lagi..hehe..

    ReplyDelete
  5. mahal yg melampau..bkn tepi laut pun..tgh2 bandar je..mmg terkena lah kalau masuk..kak beli ikan pari baru 4 hengget je..bakar buat air asam sendiri..kos lbih kurang 8 hengget...kalau mkn kat sana..seketul ...???sabar ajelah.

    ReplyDelete
  6. mungkin diorang dah belajar daripada kesilapan.. marilah sama2 kita memberi peluang kepada mereka. sekurang2nya dorang gentle. berani mengaku kesilapan dorang. tabik spring kat dorang..

    p/s : hahahahahaha. kalau bloglist sepuluh ketul je, tak yah la buat blog lain.hehehe.. saya cakap tu kalau bloglist sangat2 banyak2.hehehe.. gpun, blog awak ok. tak berat..

    ReplyDelete
  7. Kesian... Kalau betul service diaorg dah bertambah baik... Bule la support...

    ReplyDelete
  8. dlu mmg tringin nk mkn kt cni...pastu tbce psl mahal, xsdap..trus xjd...

    ReplyDelete
  9. kena dtg balik nanti nak tgk gak gambar tu..line lembab ni..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page