Pink Diamond

26 September 2012

New shoes for my baby girl or boy

Assalamualaikum...

Malam tadi berviber dengan my sista..baru balik holiday kat Philipines katenye...sampai umah terus viber aku tanye baby aku boy ke girl..(sebenarnye nak printscreen viber chat tu.tapi tak reti..ajar aku please...:) )

Aku yang baru lepas makan ni puas pikir..em..scan ari tu berape bulan ea??oh..scan masa 3 months..doc cakap tak nampak lagi baby aku ni girl or boy..masa tu baby terlalu sibuk pusing badan die..yang latest ni aku tak g scan lagi...

My sista kate nak bagi kasut yang die beli untuk anak die.tapi tak muat...die sayang nak bagi orang lain sebab kasut tu susah nak jumpa kat Malaysia katenye..ops..aku kurang pasti susah nak jumpa kat Malaysia or Kuantan je.hihihi..die tunjuk kasut tu kat aku...

Santeknye...stylo kate aku kat my sista...die pun cakap..aah..rege pun stylo...rm80 untuk duit Malaysia..mak aih....tambah rm20 dah boleh beli comfort sandal jenama Scholl yang simpel untuk aku.kikiki..

Hai la fifi..sandal pun dah susah nak cari ye..ni la budaknye...baru 5 tahun..eh..ke 6 tahun??hihi..aku selalu tercicir setahun umur anak-anak buah aku ni..


Nak mewarna pun kene pakai spek itam!

Kalau my sis simpan kasut tu untuk my baby,berape tahun lagi baru boleh gune?ngeeeehiiii..

posted from Bloggeroid

12 comments:

  1. cantiknya kasut..dah macam kasut orang besar dah..hehe...

    ReplyDelete
  2. nmpk besar...simpan elok2..kalau x bersawang dlu le bru leh pakai

    ReplyDelete
  3. hai...untung kalo baby girl, kalo baby boy..simpan pulak lah utk 2nd pregnancy hehehehe stakat nie berat xsusut lagi, wpun ada jgk muntah..tp makan tetap makan hehehehe

    ReplyDelete
  4. cantik kasut!

    tapi mahal ek..hari tu kat bangkok boleh pitam tgk kasut cantek² & murah²..dalam RM10-12 sahaja ;-)

    ReplyDelete
  5. cantiklah May... tapi berapa tahun nak kena tunggu tu.. hehehe

    ReplyDelete
  6. cantiknya kasut...
    lama jugak nak tunggu tu.. hehehe ^_^

    ReplyDelete
  7. wah x kuar lg dah dapat kasut ye hehehe mmg best

    ReplyDelete
  8. hp rosak..kat kedai tgh repair.skrg pakai hp sony biasa je.. :)

    ReplyDelete
  9. hi may... hehe... comel kasutnye... errmmm, may duk ampang ye?? atie nak tanye, tau x mana2 blog o fb ke yang jual home made kek area ampang... cam kek hari jadi cm tuh.. hehe

    ReplyDelete
  10. hye kina lawat sini:)
    boleh2..xp kina just pandai wat header tak transparent:)
    nanti bagi:)
    nama:
    link blog:
    nak tulis ape:
    link doodle:
    link fb:

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page