7 September 2012

Mentarang bakar

Assalamualaikum...

Ni cite masa balik kampung hari tu...bagi yang biasa lalu jalan kuala selangor ke sungai besar mesti tau dan bese nampak mentarang ni...

Sebenarnye dah banyak kali aku nak try mentarang bakar ni tapi tak kesampaian...lepas tu nampak pulak entry munn makan mentarang ni..lagi la terhengen...

Sape yang tak kenal,ni la ghope mentarang tu...

Haaa..besar kan...bile dah bukak cengkerang,nampak la isi...

Aku whats app gambar ni kat akak aku..ada ke dia kate macam katak!!

Aku beli tapau je..makan dalam kereta je sebab nak gi beraye kat tanjong karang pulak..rasanye ok je..macam makan kerang or lala kot!tapi yang ni besar punyeeee...

Sape mau try???silekan..silekan..;)
posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. wow..npk lazat je nih...blm penah mkn lg yg namanya mentarang nih tp yg lain2 siput bercengkerang tu biasa le jgk...sedap eh ?

    ReplyDelete
  2. mcm sotong sotong kecik plak isi dia

    ReplyDelete
  3. TAK PERNAH MAKAN..LAGI..RASA TERINGIN NAK MAKAN

    ReplyDelete
  4. hish.. ni fes time saya tgk benda ni.. sedap ke rasanya?

    ReplyDelete
  5. pernah mkn mentarang nie, mak wat masak apa ntah dgn kentang...isi sedap jgk, tp yg bakar nie xpernah cuba ag

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page