Pink Diamond

25 September 2012

Kehilangan lagi

Hari ni aku ditinggalkan lagi..oh..sedih dan sedih..semakin berkurangan la..
 
Ha...pe yang tinggal?pe yang kurang???
 
Nanti sorang lagi staff akan berenti..dapat better offer katenye..ok..fine dik..u can go...tinggalkan kitorang pening-pening lalat...sob sob sob...
 
 
Sedih..sebab lepas ni mesti beban kerja yang dulu aku tanggung, akan kembali ke bahu aku..baru nak ringan kejap bahu aku...arghhhh......tak suke tak suke....ni la yang agak sukar bagi staff yang agak lama bermastautin ni...
 
 
Bile la aku nak dapat better offer pulak ni...jadi full time bloger kang!!!haaaa....Grrr..~

10 comments:

  1. fuhh..suspen baca tajuk,
    may dkt spnb kan? itu pun dh ok lah :)

    ReplyDelete
  2. best jugak jd full time blogger..huhu..tp...mst busan lak duk umh..haish..

    ReplyDelete
  3. laa...cian...erm xpelah may..aku rasa spnb tu sesuai sgt utk org preggy mcm ko.xde kuar site kan??? aku pun niat nk tkr keje tbantut dlu nmpknyee

    ReplyDelete
  4. ala cianya..xpe la kang ada la org baru masuk,dapat kawan baru..

    ReplyDelete
  5. eh fulltime blogger ok apa.. untung2 dapat income masyuk macam redmummy ke kan..hehe..

    ReplyDelete
  6. SPNB ker? Colleague saya ni pon dari SPNB gak dulu.

    Tak per may, jgn sedih2. Mana tahu lepas ni dpt better offer.

    ReplyDelete
  7. fulltime blogger tu menarik tu..hahaha :P

    ReplyDelete
  8. alooo sianya kat Mommy.. Sabar yer.. ,mesti ade pengganti pasni..

    ReplyDelete
  9. biasa la cik.. bila ada orang berenti kita yang akan tanggung apa yang dia tinggalkan.. membuatkan kita pun nak berenti.. lepas tu orang yang tanggung kerja kita pun tertekan dia pun berenti heheheeh... sabar sabar

    ReplyDelete
  10. waaa.fulltime blogger..;)
    btw salam kenal...singgah follow awk ni..:)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page