Pink Diamond

28 September 2012

Header sponser by Kina

Seperti yang tertera di header blog ini..yeay....sudah tukar!!!
dah lame nak tukar..tapi tak reti...takde orang nak buatkan..sob sob sob... ;( lepas tu terjumpa si adik ni yang rajin nak buatkan..owh...so touching...
Meh nak promot sikit gerangan yang sponser header tu..boleh panggil die Kina..pangkat adik la ni...hehe..time kasih ye dik...nanti kalau boring takde keje nak buat, buat la header baru untuk akak pulak..mungkin akak nak tukar header lain lepas deliver baby tahun depan...hihihi.. =) <<ni la dinamakan dah bagi peha nak betis>>
this is me~kinara kinatara~cumey saje~
Doodle tu pulak, Kina tak lukis..tapi die bagi link kat blog yang banyak sangat doodle comel..gile comel okei..terus aku follow blog tu...memang blog tu dicipta untuk mengeluarkan product doodle yang comel cute miut..nama blog tu Bunga Hati Mama..gi tengok cepat...hehe..aku pun tak sempat nak berkenalan dengan owner blog tu lagi..just drop comment bagitau nak doodle satu!hehe...
Bunga Hati MaMa
Teringin rasanye nak suruh Bunga Hati Mama buatkan doodle yang comel untuk blog saye..hehe...;p
Btw, thanx all!!!!
p/s: kalau nak jugak terjah dorang... =)

17 comments:

  1. Comel baby mata besor kat header tu.

    ReplyDelete
  2. comelnya..jeles betul tengok orang yang pandai berdoodle ni tau..

    ReplyDelete
  3. Cantik & cute lah header. Hurmmmm...bilalah nak tukar hader nih.

    p/s: Member akak tu rasanya dia benti dari SPNB tahun 2010.

    ReplyDelete
  4. Alahai..terharu lak...

    Thanks mention nama saya kat entri best ni dear :)

    Saya menghargainya :) salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  5. eh...eh... ingat ker silap masuk blog da...

    wahhh....ke"purple"an plak...comey n cantik header baru tuh :)

    ReplyDelete
  6. untung la dia ada yang sayang tolong buatkan header,, hehe

    ReplyDelete
  7. comel header...sesuai dgn awak..mom to be kan..hehe

    nak kawan dengan dorang la...

    ReplyDelete
  8. wahh cntiknya..ayu dpt jgk..tp xgna lg..hihi

    ReplyDelete
  9. asalkan purple...semuanya nampak indah, cantik menarik tertarik kau memang da bomb:)

    ReplyDelete
  10. comel la header..kalu nk tempah blh ke?

    ReplyDelete
  11. hehe..thanks untuk entrynya...:)

    malu2 kucing..:)
    moga lepas nyh dapatlah kite eratkan ukhwah sesame rakan blogger:)

    ReplyDelete
  12. tengss sebab guna doodle sy buat tu untuk jadikan header.. :)

    ReplyDelete
  13. yang header doodle mama pown comel jgak.. :)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page