Pink Diamond

17 September 2012

“Why Maybank should give me tickets to Legoland” & you could win free tickets!

 
Maybank ada buat contest bloger..mehla kite join dan mencuba nasib..hadiah pun best jugak...tiket untuk masuk ke Legoland Malaysia...
Jadi, aku merasakan Maybank mesti bagi aku sepasang tiket untuk ke Legoland tu..sebab dari awal pembinaan Legoland lagi my hubby dah usha-usha dan mengkaji tempat ini...
sebelum nak pegi tu, kene lah survey dulu ape yang menarik..dari Legoland ni belum dibuka kepada orang ramai lagi my hubby dah berhajat nak ke sini bersama aku..em..baik sungguh hati dia kan nak bawak aku gi sana..tapi buat masa ni, masih tak kesampaian lagi hajat nak ke sana..dari kawin hujung bulan April hari tu, tak sempat lagi nak membawak diri berjalan-jalan ala-ala dating gitu...
Hasil dari kerja-kerja die meng'google' pasal Legoland ni, katenye memang best ni..banyak game..tak dapat pegi yang kat oversea tu, dapat pegi kat Malaysia pun okei la...
sumber gambar :ehsan Google

Aku amat berharap dapat memenangi sepasang tiket untuk ke Legoland ni...mesti my hubby terlebih gembiranya kalau aku berjaya mendapatkan tiket tu...aku jugak akan gembira dapat buat my luvly hubby heppi.. =)

Oh!!aku sangat teringin untuk ke sana...semoga nasib menyebelahi kami.. ^___^

Korang pun nak join contest dari Maybank ni???sila la lihat keterangan di bawah.....

Maybank - Legoland Bloggers Contest

Blog about “Why Maybank should give me tickets to Legoland” & you could win free tickets!

Maybank - Legoland Bloggers Contest is a contest open to all Malaysian residents. Bloggers will blog about why they would like Maybank to give them tickets to Legoland and they will stand a chance to win tickets to visit Legoland!
Contest Period
11 - 30 September 2012 (Winners can visit Legoland in December 2012 School holidays)
Prizes
  • Grand Prizes - One (1) pair of Season Tickets to Legoland Malaysia
  • 10 pairs of Day Passes to Legoland Malaysia
How to participate
  1. You are required to write a short blog post in your own blog about "Why Maybank should give me tickets to Legoland" (in less than 500 words). 
  2. Judging criteria will include creativity, originality, and elements of humour.
  3. You are allowed to use images or videos to make your post more interesting. 
  4. After you have published the post in your own blog, you will need to email the details of the submission including your Name, IC Number, Address, Contact Number, and the web link of the post in your blog to social@maybank.com.my

7 comments:

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page